Τρίτη 15 Οκτωβρίου 2013

ΕΣΠΑ: Παράταση ως τις 18/10 για το πρόγραμμα γυναικείας απασχόλησης


Έως την ερχόμενη Παρασκευή 18 Οκτωβρίου παρατείνεται η προθεσμία που έληγε σήμερα, για τις γυναίκες που εντάχθηκαν στο πρόγραμμα του ΕΣΠΑ “Ολοκληρωμένη παρέμβαση για τη στήριξη της γυναικείας απασχόλησης μέσω ενίσχυσης της επιχειρηματικότητας”,

Λιτότητα και το 2014 στην Ιρλανδία


Η Ιρλανδία δεν έχει ακόμα τελειώσει με τη λιτότητα. Μπορεί η κυβέρνηση της χώρας να ανακοίνωσε χαμηλότερες περικοπές από αυτές που είχαν αρχικά σχεδιαστεί, όμως  φθάνουν το διόλου ευκαταφρόνητο ποσό των 2,5 δισ. ευρώ και αναλύονται τόσο σε αυξήσεις φόρων, όσο και σε περικοπές δημοσίων δαπανών.

Έως και 6 δις η τρύπα στην Ελλάδα το 2014


Είναι θέμα των ελληνικών Αρχών να πράξουν τα απαραίτητα, ώστε να ολοκληρωθεί η αξιολόγηση που έχει διακοπεί και είναι σημαντικό να κλείσουν το «σημαντικό» δημοσιονομικό κενό που υπάρχει για το 2014,

Κουβέλης: Οχι σε συνεργασία με ΠΑΣΟΚ


«Δεν δημιουργείται αντικειμενικά ένα πολιτικό πλαίσιο που να επιτρέπει τη συζήτηση για εκλογική συνεργασία με το ΠΑΣΟΚ», δηλώνει χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ Φώτης Κουβέλης, μετά την παρουσίαση πρότασης 58 προσωπικοτήτων για την ανασυγκρότηση της Κεντροαριστεράς.

Διαδικτυακή κίνηση φοιτητών για ανοιχτά πανεπιστήμια


Κίνηση Φοιτητών για ανοιχτές σχολές δημιουργήθηκε προκειμένου να συλλέξουν υπογραφές στο διαδίκτυο για να ανοίξουν τα Πανεπιστήμια.

Τα βλέμματα των Αθηναίων σε μια έκθεση

Τα βλέμματα των Αθηναίων σε μία έκθεση

Ο διεθνώς αναγνωρισμένος Γάλλος εικαστικός καλλιτέχνης δημιουργεί αποκλειστικά για τη Στέγη ένα νέο συμμετοχικό έργο, με επίκεντρο τα βλέμματα και τους χτύπους της καρδιάς των Αθηναίων.

Ο νέος Μεταναστευτικός Κώδικας


Στην ανάγκη κωδικοποίησης των διατάξεων που αφορούν τη μεταναστευτική νομοθεσία, αναφέρθηκαν ο υπουργός Εσωτερικών Γιάννης Μιχελάκης και ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών Λεωνίδας Γρηγοράκος, κατά τη διάρκεια της παρουσίασης του Κώδικα Μετανάστευσης.

Πολύ κοντά στον απαγωγέα της μικρής Μαντλίν!


Ένα βήμα πιο κοντά στη λύση της πολυτάραχης υπόθεσης που αφορά στην εξαφάνιση της Μαντλίν Μακάν φαίνεται ότι βρίσκονται οι βρετανικές αρχές, οι οποίες έδωσαν στη δημοσιότητα το πορτρέτο ενός άντρα που σχετίζεται με την εξαφάνιση της μικρής, 6,5 χρόνια πριν.

Χιλιάδες συλλήψεις μεταναστών στη Μόσχα


Η ρωσική αστυνομία έχει προχωρήσει σε τουλάχιστον 1.200 συλλήψεις στο πλαίσιο της εκτεταμένης επιχείρησης για τον έλεγχο των μεταναστών στη Μόσχα.

Οι ανεμογεννήτριες δολοφόνοι των πουλιών


Αναμφισβήτητα, οι ανεμογεννήτριες είναι ίσως η πιο φιλική στο περιβάλλον, εναλλακτική πηγή ενέργειας.  Όμως, τα γιγάντια πτερύγια από τους έλικες σκοτώνουν χιλιάδες πουλιά και νυχτερίδες κάθε χρόνο, κάνοντας τους οικολόγους να εκφράζουν σοβαρές ανησυχίες, ειδικά για τα σπάνια είδη. 

Πειραιάς πόλη- λιμάνι της Ευρώπης 2015


«Πειραιάς πόλη- λιμάνι της Ευρώπης 2015» ήταν το θέμα της σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο Πειραιά, με πρωτοβουλία του δημάρχου Βασίλη Μιχαλολιάκου, με τη συμμετοχή της Ελληνίδας Επιτρόπου Μαρίας Δαμανάκη,

Οι Ιταλοί ξεπουλάνε τη δημόσια περιουσία


Η ιταλική κυβέρνηση είναι έτοιμη να πουλήσει ιστορικά κτήρια και μνημεία για να αντιμετωπίσει το τεράστιο δημοσιονομικό της έλλειμμα, γράφει η Daily Mail.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...