Σάββατο 14 Δεκεμβρίου 2013

ΔΗΜΑΡ: Αυτόνομη κάθοδος στις ευρωεκλογές


«Η Δημοκρατική Αριστερά θα έχει αυτόνομη κάθοδο στις ευρωεκλογές», ξεκαθάρισε και στη δευτερολογία του, στο συνέδριο του κόμματος, ο Φώτης Κουβέλης,

Google: Αλλαγή πολιτικής στις διαφημίσεις


Νέα πολιτική σχετικά με τις διαφημίσεις εφαρμόζει πλέον η Google, η οποία ανακοίνωσε ότι θα χρεώνει τους διαφημιζόμενους μόνο για καταχωρήσεις τις οποίες αποδεδειγμένα έχουν «δει» οι χρήστες της.

Στη γενέτειρά του η σορός του Ν. Μαντέλα


Στη γενέτειρα του Νέλσον Μαντέλα, το χωριό Κούνου της Νότιας Αφρικής, όπου την Κυριακή θα πραγματοποιηθεί η ταφή του, έφτασε η σορός του πρώην προέδρου της Ν. Αφρικής.

Χρώμα και μουσική σε παιδικές χαρές της Αθήνας


Η Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων στο πλαίσιο των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων του 2013-2014 και έχοντας ως προτεραιότητα το παιδί, φωταγωγεί, στολίζει και ανανεώνει επτά παιδικές χαρές, στα επτά δημοτικά διαμερίσματα του Δήμου Αθηναίων. 

Αιτήσεις εως 20/12 για 1.300 θέσεις εργασίας σε νοσοκομεία

 

Λήγει την Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου η προθεσμία υποβολής αιτήσεων για τις 1.300 θέσεις εργασίας σε νοσοκομεία

Πιο κοντά στα καύσιμα του μέλλοντος


Γιατί δεν έχει γεμίσει η Ευρώπη ηλεκτρικά και υδρογονικά αυτοκίνητα προς όφελος του περιβάλλοντος και όλων μας; Υπάρχουν πολλοί λόγοι αλλά ένας είναι η έλλειψη σταθμών ανεφοδιασμού.

Κατασχέσεις μισθών και καταθέσεων για χρέη προς το Δημόσιο


Σε κατασχέσεις μισθών και καταθέσεων, χωρίς καμία προειδοποίηση των φορολογουμένων, θα μπορεί να προχωρά η εφορία για οφειλές προς το Δημόσιο.

Ετοιμασίες στο ΥΠΕΣ εν όψει ευρωεκλογών


Προπαρασκευαστικές ενέργειες για τις επικείμενες ευρωεκλογές έχει ξεκινήσει το υπουργείο Εσωτερικών, όπως προκύπτει από έγγραφο του Γιάννη Μιχελάκη, το οποίο διαβιβάστηκε στη Βουλή κατόπιν ερώτησης της βουλευτή των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Μαρίνα Χρυσοβελώνη.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...