Πέμπτη 16 Ιανουαρίου 2014

Απασχόληση για 230.000 ανέργους νέους έως 24 ετών

m.jpg

Την υλοποίηση του προγράμματος απασχόλησης «Εγγύηση για τη νεολαία»,  που θα καλύψει 230.000 ανέργους νέους έως 24 ετών, ανακοίνωσε από το βήμα εκδήλωσης του ΕΒΕΑ  ο υπ. Εργασίας Γ. Βρούτσης.

"Αθήνα, Επιστροφή στην Ακρόπολη"


Την Παρασκευή 24 Ιανουαρίου στην Πλατεία Συντάγματος, ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού & Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων, ως ελάχιστο φόρο τιμής στον Έλληνα σκηνοθέτη Θόδωρο Αγγελόπουλο,

Θαλάσσιος τουρισμός και βίζα στην ατζέντα Ελλάδας και ΕΕ


Με προτεραιότητες τον θαλάσσιο και παράκτιο τουρισμό, τη βίζα για υπηκόους τρίτων χωρών και την αναθεώρηση της Οδηγίας για τα Οργανωμένα Ταξίδια ξεκινά η ελληνική προεδρία για τον τομέα του τουρισμού.

N.Y.Times: "Πρέπει το 2014 να επισκεφθείτε την Αθήνα!"


alt

Μεταξύ των 52 περιοχών που πρέπει κάποιος να επισκεφθεί μέσα στο 2014, είναι και η Αθήνα, σύμφωνα με τους "New York Times" σε σχετικό τους αφιέρωμα με τουριστικό περιεχόμενο.

Μετανάστης και ρατσιστής;


Ρατσιστής γίνεσαι όταν αναπτύσσεις ρητορική μίσους

Όταν αποφάσισα να έρθω στο Λονδίνο ήμουν προετοιμασμένος για όλα. Ή σχεδόν για όλα. Δεν έχει περάσει αρκετός καιρός, από την ημέρα που είχα μια παράξενη συζήτηση με ένα γνωστό μου.

Δεν υπογράφουμε την συνέχιση των μνημονίων


Μήνυμα προς την καγκελάριο της Γερμανίας Άγγελα Μέρκελ και την τρόικα «να ψάξουν αλλού για συνενόχους» έστειλε εν μέσω έντονων χειροκροτημάτων των βουλευτών του
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...