Τετάρτη 9 Οκτωβρίου 2013

Δωρεάν Ξεναγήσεις σε Αρχαιολογικούς χώρους και Γειτονιές της Αθήνας


Συνεχίζεται το πρόγραμμα των δωρεάν ξεναγήσεων για να γνωρίσουν όλοι τον πολιτιστικό πλούτο και τις ομορφιές της πόλης των Αθηνών από έμπειρους και εξειδικευμένους ξεναγούς,

Εκθεση φωτογραφίας για τον Κ.Π. Καβάφη


Την έκθεση φωτογραφιών του Δημοσθένη Γαλλή με τον τίτλο «Αλεξάνδρεια», η οποία είναι αφιερωμένη στον ποιητή Κωνσταντίνο Π. Καβάφη (1863-1933),

Η κλιματική αλλαγή θα φέρει "τσουνάμι" μεταναστών στην Ευρώπη


Πληθαίνουν οι φωνές στον αναπτυσσόμενο κόσμο που προειδοποιούν τους ηγέτες της Ευρωπαϊκής Ένωσης ότι μια ενδεχόμενη αποτυχία στους στόχους περικοπής των εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα μπορεί να οδηγήσει

ΑΡΧΕΛΩΝ: τραυματισμένη θαλάσσια χελώνα επέστρεψε στο φυσικό της περιβάλλον


Η «Ιωάννα», μια νεαρή θηλυκή χελώνα Caretta caretta έφτασε από την Αλεξανδρούπολη, στις 5 Ιουλίου, στο Κέντρο Διάσωσης Θαλάσσιων χελωνών, που λειτουργεί ο ΑΡΧΕΛΩΝ στην Γλυφάδα Αττικής.

Μεταναστευτικό πουλί πετάει ασταμάτητα για έξι μήνες


Τα πετροχελίδονα των Άλπεων (Apus melba) μπορούν να πετάξουν ασταμάτητα για 200 ημέρες διανύοντας απόσταση 2.000 χιλιομέτρων χωρίς στάση για να τραφούν, να κοιμηθούν ή να ξεκουραστούν.

Επίδομα θέρμανσης με προκαταβολή 25% – Ζητούν τιμή 91 λεπτά από τρόικα


Μικρή προκαταβολή της τάξης του 25% έναντι του συνολικού επιδόματος θέρμανσης που δικαιούνται θα λαμβάνουν οι καταναλωτές που θα εμπίπτουν στα νέα διευρυμένα κριτήρια λήψης του βοηθήματος που έχει προτείνει το υπουργείο Οικονομικών στην τρόικα.

Χιλιάδες θέσεις εργασίας από τη ριζική ενεργειακή αναβάθμιση σε κτήρια


Βαθιά ανάσα στο πρόβλημα της ανεργίας που μαστίζει την Ευρώπη και ιδίως χώρες όπως η Ελλάδα, αναμένεται να δώσει ο κλάδος της ενεργειακής αναβάθμισης κτηρίων και κτηριακών εγκαταστάσεων εν γένει.

“Είμαστε εδώ, με ποιήματα και μουσική - 2013”


Για δεύτερη χρονιά η ιστορική πλατεία Κλαυθμώνος, στην καρδιά της Αθήνας, θα πλημμυρίσει ποιήματα και μουσική, την Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου στις 19.30, με τη συμμετοχή σημαντικών ποιητών και καλλιτεχνών.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...