Πέμπτη 10 Οκτωβρίου 2013

Καμίνης: Η παιδική χαρά του Αγ. Παντελεήμονα θα λειτουργήσει ξανά


Και επίσημα προανήγγειλε την επαναλειτουργία της παιδικής χαράς του Αγίου Παντελεήμονα ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης.

Δ.Σ. Αθηναίων: Κάτω τα χέρια από τον Αθήνα 9.84


Μήνυμα προς την κυβέρνηση στέλνει το δημοτικό συμβούλιο Αθηναίων αναφορικά με το δημοτικό ραδιοφωνικό σταθμό Αθήνα 9.84.

Νέα δημοσκόπηση: Οριακά μπροστά η ΝΔ, παραμένει τρίτο κόμμα η ΧΑ


Με το ισχνό προβάδισμα του 0,2% προηγείται η Νέα Δημοκρατία έναντι του ΣΥΡΙΖΑ σύμφωνα με τα ευρήματα της δημοσκόπησης που διενήργησε η εταιρία MARC για λογαριασμό του Alpha. H Χρυσή Αυγή παραμένει τρίτο κόμμα ωστόσο εμφανίζει πτώση 2,3%.

Με 25 ευρώ η εισαγωγή στο νοσοκομείο


Εισοδηματικά κριτήρια θα θεσπιστούν για την καταβολή αντιτίμου των 25 ευρώ προκειμένου να γίνει εισαγωγή στο νοσοκομείο, ενώ η επίσκεψη στα εξωτερικά ιατρεία θα παραμείνει στα 5 ευρώ.

ΒΙΒΛΙΟ-ΠΡΟΤΑΣΗ "Εξέγερση στην Αθήνα"


Τα γεγονότα του Δεκεµβρίου του 1944 συγκλόνισαν τόσο βαθιά την κιόλας κατερειπωµένη από τον πόλεµο χώρα, που τίποτα δεν µπορεί να συγκριθεί µαζί τους.

«Δολοφονία Λαμπράκη: Η ιστορική συζήτηση 50 χρόνια μετά»


Ημερίδα με θέμα «Δολοφονία Λαμπράκη: Η ιστορική συζήτηση 50 χρόνια μετά», διοργανώνει το Ίδρυμα της Βουλής των Ελλήνων για τον Κοινοβουλευτισμό και τη Δημοκρατία, την Παρασκευή 11 Οκτωβρίου.

«Ένα καπέλο γεμάτο βροχή», στη Νεανική Σκηνή του Εθνικού


Με ένα έργο πρωτοποριακό για την εποχή του (1955) και διαχρονικό στη θεματολογία του, το οποίο προκάλεσε τον θεατρικό κόσμο σ

ΥΠΑΝ: Παράταση του προγράμματος «Εξωστρέφεια – Ανταγωνιστικότητα των Επιχειρήσεων»


Λαμβάνοντας υπόψη τα αιτήματα των αρμοδίων οικονομικών εταίρων και την υψηλή ανταπόκριση του επενδυτικού κοινού και των ενδιαφερομένων που επιθυμούν να δραστηριοποιηθούν

Στο Δαφνί με απώλεια συνείδησης η Βίκυ Σταμάτη


Στο Δαφνί εισήχθη η καταδικασθείσα σε 12ετή κάθειρξη σύζυγος του πρώην υπουργού Άκη Τσοχατζόπουλου, Βίκυ Σταμάτη.

Άγνωστοι έβαλαν φωτιά στο πολιτικό γραφείο του Μ. Βαρβιτσιώτη



Εμπρηστική επίθεση πραγματοποίησαν κουκουλοφόροι το βράδυ της Τετάρτης στο πολιτικό γραφείο του υπουργού Ναυτιλίας και Αιγαίου, Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη, στο Κολωνάκι.

Συζήτηση σε επίπεδο αρχηγών κομμάτων επιμένει ο ΣΥΡΙΖΑ


Ο κ. Τσίπρας είπε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν κάνει πολιτική με βάση δημοσιεύματα, αλλά καταθέτει ερωτήσεις στο κοινοβούλιο και ζητά απαντήσεις από την κυβέρνηση.

Μητσοτάκης: Πέντε οι «δεξαμενές» των απολύσεων


Για πέντε πηγές απολύσεων κάνει λόγο σε ανακοίνωσή του το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης με αφορμή δημοσίευμα του «Ελεύθερου Τύπου» σύμφωνα με το οποίο: «Η Τρόικα απολύει 5.000 “διαθέσιμους”» το οποίο και διαψεύδει.

Διαθεσιμότητα ΑΕΙ: «Απογραφείτε ή βγαίνετε σε αργία»


Πέντε μέρες προθεσμίες έχουν οι διοικητικοί υπάλληλοι τεσσάρων πανεπιστημίων, που δεν έστειλαν τις λίστες της διαθεσιμότητας, προκειμένου δηλώσουν οι ίδιοι τα στοιχεία τους σε ιστότοπο του υπουργείο Παιδείας.

Αυτοκτόνησε απολυμένη της ΕΤ3


Στο κενό έπεσε απολυμένη διοικητική υπάλληλος της ΕΤ3 χθες βράδυ. Η 46χρονη εργαζόμενη που δούλευε για αρκετά χρόνια στη δημόσια τηλεόραση πήδηξε από το μπαλκόνι του σπιτιού της,

Ανεργία-σοκ: Ποιοι και ποιες περιοχές πλήττονται περισσότερο


Νέο αρνητικό ρεκόρ σημείωσε η ανεργία στη χώρα τον Ιούλιο φέτος, καθώς αυξήθηκε στο 27,6% (έναντι 25% τον Ιούλιο 2012 και 27,5% τον Ιούνιο εφέτος), με τον αριθμό των ανέργων να ανέρχεται σε 1.374.054 άτομα.

Κώστας Γαβράς για τη Χρυσή Αυγή: "Είναι βάρβαροι"


Για τον Έλληνα σκηνοθέτη Κώστα Γαβρά, είναι γνωστό ότι μέσα από τις ταινίες του αναζητά πάντα κάτι περισσότερο, ενώ στέλνει και σημαντικά μηνύματα.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...