Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2013

Τι δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος για τη Χρυσή Αυγή και την κομματική δράση εναντίον της



"Θα ξηλώσουμε αυτό το νεοναζιστικό νεοφασιστικό μόρφωμα", διεμήνυσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου αναφερόμενος στη Χρυσή Αυγή και επανέλαβε την έκκλησή του προς όλες τις δημοκρατικές πολιτικές δυνάμεις να υψώσουν "ένα φραγμό στην ένταση και τη βία".

ΟΑΕΔ:Πρόγραμμα 50.000 θέσεων για κοινωφελή εργασία




Το νέο πρόγραμμα κοινωφελούς εργασίας του ΕΣΠΑ προβλέπει 40.000 θέσεις σε 323 δήμους και 10.000 θέσεις σε ασφαλιστικά ταμεία, νοσοκομεία, δικαστήρια και σχολεία. Οι άνεργοι που θα εργαστούν για πέντε μήνες θα είναι από ειδικότητες διοικητικές, κοινωνικών επιστημών, νοσηλευτών και εργατοτεχνιτών.

Μίκης Θεοδωράκης: Αποστρατεύομαι γιατί απέτυχα να ενώσω την Αριστερά κατά του Μνημονίου



Την ολοκληρωτική αποστράτευσή του ως μαχόμενου πολίτη, ανακοίνωσε μέσω άρθρου του ο 88χρονος Μίκης Θεοδωράκης ο οποίος βρέθηκε  στο Ηρώδειο στη συναυλία της Φαραντούρη όπου μάζεψε σε πηγαδάκι τους τρεις αρχηγούς της Αριστεράς, τον Αλέξη Τσίπρα, τον Φώτη Κουβέλη και τον Δημήτρη Κουτσούμπα.

Δένδιας: Αντιμετώπιση της ΧΑ με τον Αντιτρομοκρατικό νόμο



Την ένταξη, στον αντιτρομοκρατικό νόμο, όλων των ποινικών περιστατικών, στα οποία έχει ανάμειξη η Χρυσή Αυγή, ζητάει ο υπουργός Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Δένδιας, με επιστολή που έστειλε την Πέμπτη στην εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Ευτέρπη Κουτζαμάνη.

Κοντά σε συμφωνία με τη Gazprom για την έκπτωση στο φυσικό αέριο



Νωρίτερα από τον Δεκέμβριο εκτιμούν κύκλοι της ΔΕΠΑ ότι θα κλείσει η συμφωνία με τη Gazprom για τις νέες μειωμένες τιμές προμήθειας φυσικού αερίου στην Ελλάδα, καθώς, όπως λένε, οι διαπραγματεύσεις εξελίχθηκαν καλά κατά την πρόσφατη συνάντηση στη Μόσχα.

Ογδόντα νεκροί από τις πλημμύρες στο Μεξικό



Ογδόντα άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους από τις καταστροφικές πλημμύρες που έπληξαν το Μεξικό, ενώ οι Αρχές φοβούνται ότι μετά τις κατολισθήσεις στα βουνά βόρεια του Ακαπούλκο ο αριθμός των νεκρών αναμένεται να αυξηθεί.

AIDS: βρήκαν γονίδιο που σταματά την εξάπλωση του HIV





Ερευνητές του King’s College στο Λονδίνο, με επικεφαλής τον Δρ. Mike Malim, ανακάλυψαν ένα γονίδιο που μπορεί να σταματήσει την εξάπλωση του ιού HIV, που προκαλεί το AIDS, όταν εισέλθει στο σώμα.

Επίδομα θέρμανσης: οι τρείς επικρατέστερες προτάσεις




Τρεις διαφορετικές προτάσεις επεξεργάζεται το υπουργείο Οικονομικών για το επίδομα θέρμανσης, με τις τελικές αποφάσεις να αναμένονται μετά την επιστροφή των επικεφαλής της τρόικας στην Αθήνα.

Σύμφωνα με το in.gr, οι επικρατέστερες προτάσεις είναι οι εξής:
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...