Παρασκευή 2 Αυγούστου 2013

Αστυνομικοί έλεγχοι στα ιόνια νησιά


Αστυνομικοί έλεγχοι στα ιόνια νησιά
Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η εφαρμογή του σχεδιασμού αστυνόμευσης των Νησιών του Ιονίου, βάση του οποίου πραγματοποιούνται από τις  υπηρεσίες των Αστυνομικών  Διευθύνσεων Κερκύρας, Ζακύνθου, Κεφαλονιάς και Λευκάδας,  ειδικοί αστυνομικοί έλεγχοι με στόχο την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας και την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων.

Καταζητούμενοι σε Γερμανία- Γαλλία



Καταζητούμενοι σε Γερμανία-Γαλλία
Καταζητούμενοι στη Γερμανία και τη Γαλλία, όπου εκκρεμούσαν εντάλματα σύλληψης εις βάρος τους για συμμετοχή σε τρομοκρατική οργάνωση, είναι η δύο από τους πέντε Τούρκους υπηκόους, που συνελήφθησαν μετά τον εντοπισμό οπλισμού σε ταχύπλοο στη Χίο.

"Μαχαίρι'' στα φωτοβολταϊκά


«Μαχαίρι» στα φωτοβολταϊκά
Να μην εξαιρεθούν τα οικιακά φωτοβολταϊκά στις στέγες από τις μειώσεις στις ταρίφες ζητά η διοίκηση του Συνδέσμου Παραγωγών Ενέργειας από Φωτοβολταϊκά (ΣΠΕΦ), που εκπροσωπεί τους επαγγελματίες παραγωγούς του κλάδου.
Στο υπουργείο Περιβάλλοντος (ΥΠΕΚΑ) έχουν δεσμευτεί ότι δεν θα υπάρξει «κούρεμα» στις επιδοτήσεις σε όσους έχουν εγκαταστήσει οικιακά φωτοβολταϊκά, αλλά ο ΣΠΕΦ εκφράζει τη διαφωνία του.

Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση στο Ηράκλειο



Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση
Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση είναι σε εξέλιξη από τα ξημερώματα, στην ευρύτερη περιοχή του Ηρακλείου. Ήδη, έχουν συλληφθεί περισσότερα από δέκα άτομα ως μέλη εγκληματικής οργάνωσης, για αδικήματα που αφορούν, κυρίως, υποθέσεις ναρκωτικών.
Ανάμεσα στους συλληφθέντες είναι και ένας άνδρας από τα Ζωνιανά, ο οποίος έχει απασχολήσει ξανά τις αρχές, καθώς και ένας από την Τύλισσο.
Η επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. πραγματοποιήθηκε, μετά από πολύμηνη παρακολούθηση και με βάση στοιχεία που προέκυψαν από τις τηλεφωνικές παρακολουθήσεις
Πηγή: cretalive.gr

Νέα υποβολή Ε9 από όλους



Νέα υποβολή Ε9 από όλους
Νέα υποβολή Ε9 από όλους 
Έξι εκατομμύρια ιδιοκτήτες ακινήτων καλούνται μέχρι και τις 15 Σεπτεμβρίου να υποβάλουν ηλεκτρονικά νέα δήλωση στοιχείων ακινήτων (Ε9), συμπληρώνοντας 8 νέους κωδικούς.
Στόχος είναι η Εφορία να έχει πλήρη και αναλυτική εικόνα για την περιουσιακή κατάσταση κάθε φορολογουμένου, ενόψει της επιβολής του ενιαίου φόρου στα ακίνητα και την κατάρτιση του περιουσιολογίου.
Το Ε9 θα πρέπει να υποβάλουν όλοι οι φορολογούμενοι που είχαν στην κατοχή τους ακίνητα την 1η Ιανουαρίου 2013, ανεξάρτητα αν το 2012 είχαν ή όχι μεταβολές στην περιουσιακή τους κατάσταση. Και αυτό, γιατί το νέο έντυπο απαιτεί τη συμπλήρωση περισσότερων στοιχείων, στο πλαίσιο της απογραφής ακινήτων που διενεργεί το υπουργείο Οικονομικών για φορολογικούς λόγους.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...