Τετάρτη 22 Ιανουαρίου 2014

Τριάντα χρόνια από τον θάνατο του Γιάννη Σκαρίμπα


«Κάθε βιβλίο του Σκαρίμπα είναι μια κραυγή οδύνης για ό,τι κακό μπορεί να κρύβει ο άνθρωπος, αλλά κι ένας διάτορος αλαλαγμός χαράς και ενθουσιασμού για την αστείρευτη ζωική ορμή που αναγεννά τον άνθρωπο»

«Debt story»: Αυξήθηκε στο 171,8% του ΑΕΠ το χρέος της Ελλάδας


Το δημόσιο χρέος της Ελλάδας ήταν αυξημένο κατά 341 εκατ. ευρώ στο τέλος του τρίτου τριμήνου 2013, σε σχέση με το τέλος του δεύτερου τριμήνου και διαμορφώθηκε στα 317,31 δισ. ευρώ,  σύμφωνα με στοιχεία που ανακοίνωσε η Ευρωπαϊκή Στατιστική Υπηρεσία (Eurostat).

Ουκρανία: Πέντε νεκροί διαδηλωτές, σύμφωνα με την αντιπολίτευση


Πέντε ακτιβιστές της αντιπολίτευσης σκοτώθηκαν και 300 τραυματίστηκαν σήμερα σε βίαιες συγκρούσεις που σημειώθηκαν στο Κίεβο μεταξύ διαδηλωτών και δυνάμεων ασφαλείας, όπως ανακοίνωσε σήμερα το αυτοσχέδιο ιατρικό κέντρο που έχει δημιουργήσει η αντιπολίτευση.

«Συλλάβετε τον Ξηρό» το μήνυμα των ΗΠΑ


Τη «βαθιά ανησυχία» τους εκφράζουν πλέον οι Ηνωμένες Πολιτείες για το γεγονός ότι «ο καταδικασμένος τρομοκράτης Χριστόδουλος Ξηρός εξακολουθεί να διαφεύγει τη σύλληψη και μάλιστα φέρεται να κάνει νέα καλέσματα στη βία».

Το Facebook θα χάσει το 80% των χρηστών του


Αίσθηση προκαλεί έρευνα του πανεπιστημίου Princeton, σύμφωνα με την οποία το Facebook μέχρι το 2017 θα έχει χάσει το 80% των χρηστών του.

Κίνδυνος κοινωνικής έκρηξης στην Ελλάδα


Την εκτίμηση του Economist ότι η Ελλάδα βρίσκεται στις χώρες με τον υψηλότερο κίνδυνο κοινωνικής έκρηξης,
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...