Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2013

Αυξημένο κατά 25% το επίδομα θέρμασης


Περίπου 580 χιλιάδες νοικοκυριά θα μπορούν να λάβουν (και με προκαταβολή 25%) το αυξημένο κατά 25% περίπου επίδομα πετρελαίου θέρμανσης, ενώ για όσους πολίτες λάβουν το εν λόγω επίδομα η τελική λιανική τιμή ανά λίτρο θα διαμορφωθεί κάτω του ενός ευρώ (1€/λίτρο) περίπου,

Ηράκλειο: Δυναμική εκκίνηση στο Μαραθώνιο των εκλογών


Την αρχή του προεκλογικού αγώνα στο Δήμο Ηρακλείου Αττικής σηματοδότησε η εκδήλωση που διοργάνωσε η δημοτική παράταξη “Ηράκλειο Ανθρώπινη Πόλη” την Κυριακή 13 Οκτωβρίου για τα εγκαίνια των νέων της γραφείων στην οδό Ωραιοπούλου 3 αλλά και για τα γενέθλια της, καθώς συμπλήρωσε οχτώ χρόνια συνεχούς παρουσίας στα δημοτικά δρώμενα.

ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, οφείλουν 360.000 ευρώ στο ΙΚΑ!


Ποσό 109.415,40 ευρώ για τη μισθολογική περίοδο από 1/2/2013 έως 30/4/2013 χρωστά το ΠΑΣΟΚ στο ΙΚΑ, ενώ για την ίδια περίοδο το ποσό που όφειλε η ΝΔ ανήρχετο σε 256.061,49 ευρώ.

«Έφυγε» ο Φίλιππος Συρίγος


Έφυγε από τη ζωή το βράδυ της Κυριακής σε ηλικία 65 ετών ο γνωστός αθλητικογράφος, Φίλιππος Συρίγος, νικημένος από τον καρκίνο.

Δήμος Αθηναίων: Πολιτιστικά προγράμματα για όλες τις ηλικίες


Ο Οργανισμός Πολιτισμού Αθλητισμού και Νεολαίας Δήμου Αθηναίων, στο πλαίσιο των Πολιτιστικών δραστηριοτήτων, υλοποιεί προγράμματα για παιδιά, νέους και ενήλικες, με μηνιαία συνδρομή, στα 14 Κέντρα του (13 Πολιτιστικά & στο Κέντρο Πηλού).

ΠΑΣΟΚ: Δε δεχόμαστε τη θεωρία των δύο άκρων


“Δεν πιστεύουμε και δεν δεχόμαστε τη θεωρία των δύο άκρων, διότι η βία δεν μπορεί να διαχωριστεί σε επιμέρους άκρα. Δεν τεμαχίζεται. Η βία δεν είναι δύο άκρα, είναι ένα άκρο”, σχολιάζουν πηγές του ΠΑΣΟΚ έπειτα από ερωτήσεις δημοσιογράφων, σχετικά με την ομιλία του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, στην Πολιτική Επιτροπή της ΝΔ.

Δένδιας: Δεν είναι “άκρο” ο ΣΥΡΙΖΑ στο σύνολό του



Να απομονώσει και να αποβάλλει τα ακραία στοιχεία από το εσωτερικό του καλεί το ΣΥΡΙΖΑ ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη σε συνέντευξή του στα “Νέα”.

ΣΥΡΙΖΑ: Πιστός στην επικίνδυνη γραμμή Σαμαρά ο Δένδιας



Σφοδρή κριτική ασκεί στον υπουργό Προστασίας του Πολίτη Νίκο Δένδια ο ΣΥΡΙΖΑ σε ανακοίνωσή του, σχολιάζοντας τη συνέντευξή του στην εφημερίδα “Επενδυτής”.

Νέο πακέτο στήριξης της Ελλάδας προανήγγειλε ο Ντράγκι


Νέο πακέτο στήριξης της Ελλάδας προανήγγειλε ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, Μάριο Ντράγκι, ενώ απέκλεισε το ενδεχόμενο χρεοκοπίας της χώρας μας, μιλώντας στην Ουάσινγκτον, στο πλαίσιο της Ετήσιας Συνόδου του ΔΝΤ και της Παγκόσμιας Τράπεζας.

Στο Eurogroup η έξοδος της Ιρλανδίας από το μνημόνιο


Οι υπουργοί Οικονομικών της Ευρωζώνης αναμένεται να συναντηθούν σήμερα στο Λουξεμβούργο, μετά την ανακοίνωση της Ιρλανδίας ότι θα εξέλθει από το διεθνές δανειακό πρόγραμμά της πριν από τα τέλη του έτους, η πρώτη χώρα της Ευρωζώνης που θα κάνει κάτι τέτοιο.

Υγρός τάφος για τους μετανάστες η Μεσόγειος


Μέσα σε μόλις 10 ημέρες, 397 μετανάστες που προσπάθησαν να φτάσουν παράνομα από την Αφρική στην Ευρώπη, πνίγηκαν στα ανοιχτά, μεταξύ Τυνησίας και Ιταλίας, κοντά στη Λαμπεντούζα, σε δύο τραγικά ναυάγια.

Μπακογιάννη: Πολιτική διαπραγμάτευση με τρόικα


Την ανάγκη -πολιτικής- διαπραγμάτευσης με τους δανειστές για ένα νέο πακέτο βοήθειας, και της σύμπηξης αρραγούς εθνικού μετώπου επισήμανε μέσω του ΣΚΑΪ η βουλευτής της ΝΔ Ντόρα Μπακογιάννη.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...