Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου 2014

«Στο στόχαστρο» τα κοινωνικά προβλήματα

alt

Τα κοινωνικά προβλήματα θέτει ως προτεραιότητα ο 34χρονος Γαβριήλ Σακελλαρίδης, υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ για τον Δήμο Αθηναίων,

«Οι Νέοι της Αθήνας»

alt

Ο Οργανισμός Πολιτισμού Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων, η Πρεσβεία της Πορτογαλίας στην Ελλάδα και η Galeria das Salgadeiras (Λισσαβώνα) παρουσιάζουν, από 14 Φεβρουαρίου έως 9 Μαρτίου

Κοινωνικός τουρισμός για όλους το 2014

alt

Ξεκινούν οι αιτήσεις για την Β φάση του προγράμματος Κοινωνικός Τουρισμός για Όλους 2014 που υλοποιεί ο ΕΟΤ από τον Μάρτιο 2014, όπου τα ΚΕΠ θα δέχονται τα δικαιολογητικά των δικαιούχων.

Κεδίκογλου κατά Λαφαζάνη


Επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ και τον Παναγιώτη Λαφαζάνη εξαπέλυσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου με αφορμή συνέντευξη του τελευταίου στην εφημερίδα "Realnews".

Ηλικίας 13,6 δις ετών το αρχαιότερο άστρο στο σύμπαν!

alt

Αυστραλοί αστρονόμοι ανακοίνωσαν ότι ανακάλυψαν ένα άστρο πραγματικό «μαθουσάλα», που εκτιμάται ότι έχει ηλικία περίπου 13,6 δισεκατομμυρίων ετών και θεωρείται το αρχαιότερο που έχει ποτέ βρεθεί στο σύμπαν.

"Χαλάνε" οι σχέσεις Ελβετίας-Ε.Ε


Το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος στην Ελβετία για την μαζική μετανάστευση εκτιμάται ότι θα οδηγήσει σε δοκιμασία τις σχέσεις Ελβετίας-ΕΕ.  Έντονα αντιδρούν οι Βρυξέλλες.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...