Τρίτη 8 Οκτωβρίου 2013

Βρέθηκε μοναδικό νόμισμα της Αρχαίας Ελίκης


Μοναδικό παγκοσμίως χάλκινο αρχαίο νόμισμα που βρέθηκε σε ανασκαφή, παρουσιάστηκε από την διδάκτορα Αρχαιολογίας κα Ντόρα Κατσωνοπούλου,  κατά τη διάρκεια  Διεθνούς Συνεδρίου για την Αρχαία Ελίκη που πραγματοποιήθηκε στο Αίγιο από 4-6 Οκτωβρίου.

Δεσμεύουν λογαριασμούς ακόμη και για χρέος 120 ευρώ


Εμβρόντητοι οι τραπεζίτες, δεν προλαβαίνουν να παραλαμβάνουν ομαδικά κατασχετήρια -από εφορίες, τελωνεία, δήμους, ΔΕΚΟ, ασφαλιστικά ταμεία- για δέσμευση τραπεζικών λογαριασμών.

Εφραίμ, Αρσένιος και άλλοι 12 παραπέμπονται για το Βατοπέδι

Δεκατέσσερα άτομα, μεταξύ των οποίων ο ηγούμενος Εφραίμ και ο μονάχος Αρσένιος, παραπέμπονται για την υπόθεση του Βατοπεδίου.

«Εκλογές εδώ και τώρα» το μήνυμα του Πάνου Καμμένου


Στη Ζάκυνθο βρίσκεται από το βράδυ της Δευτέρας ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος.

Με τροπολογία κλείνει η ΕΡΤ


Η Ολομέλεια της Βουλής θα κληθεί να εγκρίνει τροπολογία για το κλείσιμο της ΕΡΤ, η οποία θα κατατεθεί στο νομοσχέδιο του υπουργείου Δικαιοσύνης για την ηλεκτρονική παρακολούθηση καταδίκων και υποδίκων που αναμένεται να ψηφιστεί την προσεχή εβδομάδα.

Αύξηση στο 26% της παρακράτησης φόρου εισοδήματος στα "μπλοκάκια"


Την αύξηση από το 20% στο 26% της παρακράτησης φόρου εισοδήματος για ελεύθερους επαγγελματίες και αυτοαπασχολούμενους που αμείβονται με «μπλοκάκια»

φέρεται, σύμφωνα με τον «Ελεύθερο Τύπο», να ζητά το τεχνικό κλιμάκιο της τρόικας.

Times: H Eλλάδα θυμίζει επικίνδυνα τη Βαϊμάρη!


Η σύλληψη του ηγέτη της Χρυσής Αυγής δημιουργεί ανησυχητικούς συνειρμούς για την άνοδο του ναζισμού στην Γερμανία τη δεκαετία του 1930, γράφει ο Ben Macintyre στους Times.

Αυξάνεται το επίδομα θέρμανσης


Αύξηση του επιδόματος θέρμανσης σε σχέση με πέρυσι (στα 34 λεπτά/λίτρο) και διεύρυνση των εισοδηματικών και περιουσιακών κριτηρίων για τη καταβολή του περιλαμβάνει η πρόταση του υπουργείου Οικονομικών, που συζητήθηκε...

Χρώματα και Αρώματα στην Αθήνα έως τις 20 Οκτωβρίου


Έως τις 20 Οκτωβρίου, θα παραμείνει ανοιχτή η Ανθοκομική Έκθεση του Δήμου Αθηναίων (πλατεία Εθνικής Αντίστασης), η οποία άνοιξε τις πύλες της το Σάββατο.

2η Πολιτιστική Ποδηλατάδα Δυτικής Αθήνας


Μετά την πρώτη επιτυχή διοργάνωσή το 2012, η 2η Πολιτιστική Ποδηλατάδα Δυτικής Αθήνας θα πραγματοποιηθεί για φέτος την Κυριακή 13 Οκτωβρίου, με διαδρομή που θα περάσει από 4 Δήμους (Αιγάλεω, Αγ. Βαρβάρα, Χαϊδάρι, Περιστέρι) της Περιφερειακής Ενότητας Δυτικής Αθήνας.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...