Τρίτη 15 Οκτωβρίου 2013

Πολύ κοντά στον απαγωγέα της μικρής Μαντλίν!


Ένα βήμα πιο κοντά στη λύση της πολυτάραχης υπόθεσης που αφορά στην εξαφάνιση της Μαντλίν Μακάν φαίνεται ότι βρίσκονται οι βρετανικές αρχές, οι οποίες έδωσαν στη δημοσιότητα το πορτρέτο ενός άντρα που σχετίζεται με την εξαφάνιση της μικρής, 6,5 χρόνια πριν.

Η αστυνομία ανακοίνωσε ότι επιδιώκει να αναγνωριστεί η ταυτότητα του συγκεκριμένου άνδρα, ο οποίος φέρεται να βρισκόταν στο τουριστικό θέρετρο της Πορτογαλίας περίπου την ώρα της εξαφάνισης της Μάντλιν.
«Ενώ αυτός ο άνδρας ενδέχεται να αποτελεί ή να μην αποτελεί το κλειδί στην έρευνα, ο εντοπισμός του και η κατάθεσή του είναι για εμάς ζωτικής σημασίας», δήλωσε ο επιθεωρητής Αντι Ρέντγουντ.
Σε συνεργασία με το πρόγραμμα του BBC Crimewatch, η αστυνομία ανακοίνωσε ότι κατέληξε στην πιο λεπτομερή αναπαράσταση της ημέρας εξαφάνισης της Μαντλίν.
Το χρονικό της εξαφάνισης αναμένεται να παρουσιαστεί στη διάρκεια της εκπομπής, στη διάρκεια της οποίας θα γίνει έκκληση σε όποιον γνωρίζει κάτι για το συγκεκριμένο πρόσωπο να επικοινωνήσει με τις Αρχές.
Η Μαντλίν εξαφανίστηκε από το δωμάτιο του θερέτρου όπου έμενε με την οικογένεια της, στο Πράγια Νταλούζ στην Πορτογαλία λίγο μετά τις δέκα το βράδυ, στις 3 Μαίου του 2007. Οι γονείς της την άφησαν στο δωμάτιο να κοιμάται με τα αδέλφια της και πήγαν να φάνε. Οταν γύρισαν, βρήκαν το παράθυρο ανοικτό και το κοριτσάκι τους εξαφανισμένο. Δεν την ξαναείδαν από τότε.
inthecity.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...