Τετάρτη 13 Νοεμβρίου 2013

CNN: Φολέγανδρος η ονειρεμένη


Στη λίστα με τα επτά ομορφότερα χωριά της Ευρώπης του CNN περιλαμβάνεται και η Φολέγανδρος. Το CNN μάλιστα παραλληλίζει τη Φολέγανδρο με την Σαντορίνη αλλά τη θεωρεί καλύτερη.

ΚΑΠ: Επιπλέον 1.5 εκ. ευρώ σε Δήμους για την αφαλάτωση



Αποφασίστηκε από το υπουργείο Εσωτερικών η κατανομή από το ταμείο του που τηρείται στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων με τον τίτλο «Κεντρικοί Αυτοτελείς Πόροι των Δήμων για κάλυψη λειτουργικών γενικών δαπανών», ποσό 1.500.000 Ευρώ στους παρακάτω δήμους, αποκλειστικά και μόνο για την κάλυψη δαπανών λειτουργίας εργοστασίων αφαλάτωσης ύδατος:

Ο Δήμος Αθηναίων κοντά στην Τρίτη Ηλικία


Ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού  και Νεολαίας μέσα από μία σειρά προγραμμάτων και δράσεων που υλοποιεί,διευρύνει τον κύκλο εργασιών του,που αφορούν σε ειδικές πληθυσμιακές κατηγορίες, με γνώμονα και τον αντίκτυπο της οικονομικής κρίσης στο σύνολο σχεδόν της κοινωνίας.

Καλή τουριστική χρονιά το 2014 για την Αθήνα


Με ιδιαίτερα ενθαρρυντικά μηνύματα για την περίοδο του 2014, ολοκληρώθηκε η συμμετοχή της Εταιρείας Ανάπτυξης και Τουριστικής Προβολής του Δήμου Αθηναίων (EATA) και της Ένωσης Ξενοδόχων Αθηνών-Αττικής & Αργοσαρωνικού (ΕΞΑΑ-Α) στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού, World Travel Market, που διοργανώθηκε το διάστημα  4 έως 7 Νοεμβρίου 2013, στο Λονδίνο.

Πρόστιμο 400 ευρώ σε όσους δεν έχουν περάσει ΚΤΕΟ


Πρόστιμο-φωτιά περιμένει τους ιδιοκτήτες που δεν έχουν περάσει ΚΤΕΟ τα αυτοκίνητά τους.
Συγκεκριμένα με αφορμή ότι πάνω από 3 εκατ. οχήματα δεν έχουν περάσει από τεχνικό έλεγχο, οι ιδιοκτήτες τους θα κληθούν από την εφορία να πληρώσουν πρόστιμο 400 ευρώ, εκτός και αν σε 10 ημέρες πληρώσουν 50 ευρώ.

Τα Σκόπια πήραν έδρα στον ΟΗΕ


Η ΠΓΔΜ θα συγκαταλεχθεί μεταξύ των 14 χωρών που θα λάβουν έδρα στο Συμβούλιο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του ΟΗΕ, σύμφωνα με την απόφαση της Γενικής Συνέλευσης του Οργανισμού.

Πέθανε ο Νικόλαος Μάρτης σε ηλικία 98 χρόνων


Ο Νικόλαος Μάρτης, υπουργός Βορείου Ελλάδος επί κυβερνήσεων Κωνσταντίνου Καραμανλή και ευπατρίδης της πολιτικής, έφυγε από τη ζωή το βράδυ της Τρίτης, 12 Νοεμβρίου, σε ηλικία 98 χρόνων.

Πάντα δικός σου, πάντα δική μου, πάντα εμείς.


Πάνε χρόνια από την πρώτη φορά που έπεσε το βλέμμα μου σε τούτη εδώ την επιστολή. Κάθε φορά που επιστρέφω, όμως, αισθάνομαι το ίδιο ρίγος. Σας τη χαρίζω.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...