Τρίτη 29 Οκτωβρίου 2013

Στις αρχές του 2014 η δίκη Παπαγεωργόπουλου


Για τις 16 Ιανουαρίου 2014 αναβλήθηκε από το Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης, η εκδίκαση της υπόθεσης της υπεξαίρεσης από τα ταμεία του Δήμου Θεσσαλονίκης για την οποία καταδικάστηκε σε πρώτο βαθμό ο πρώην δήμαρχος, Βασίλης Παπαγεωργόπουλος.

Όλοι μαζί δίνουμε Ελπίδα και Ζωή…


Ο Σύνδεσμος Αιμοδοτών Δωρητών Οργάνων Σώματος και Μέριμνας Υγείας «Κωστάκης Μεσογίτης» θα πραγματοποιήσει Διήμερη Εθελοντική Αιμοδοσία (56η διοργάνωση) την Κυριακή 3 (09.00 – 13.00) & τη Δευτέρα 4 (09:00 – 20:00) Νοεμβρίου 2013 στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Μεταμόρφωσης Αττικής (Τατοΐου και Κοραή).

«Πρωτοβουλία των 5 Δημάρχων»


Την πρώτη της δημόσια εκδήλωση θα πραγματοποιήσει την Τετάρτη 6 Νοεμβρίου στις 17.30 το απόγευμα στο Δημαρχείο του Βόλου, η «Πρωτοβουλία των 5 Δημάρχων», με θέμα: «Τοπική Αυτοδιοίκηση και κοινωνική πολιτική».
Στην εκδήλωση θα παρουσιαστούν:

Ανέβασε τους πολεμιστές του ’40 στην εξέδρα των επισήμων!


Ο δήμαρχος Στυλίδας, Απόστολος Γκλέτσος, ανέβασε τους πολεμιστές του ’40 στην εξέδρα των επισήμων και κατέβασε τους πολιτικούς!

Ερντογάν: «Το Κόσοβο είναι Τουρκία!»


Έντονες αντιδράσεις έχουν προκαλέσει στην Αλβανία και το Κόσοβο οι φωτογραφίες που δημοσιεύθηκαν στον Τύπο απεικονίζοντας τους πρωθυπουργούς του Κοσόβου, της Τουρκίας και της Αλβανίας να κάθονται οκλαδόν κατά το μουσουλμανικό τρόπο σε ένα σπίτι στην Πρίζρεν, κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στο Κόσοβο.

Ένοπλη ληστεία στη Λιβύη, με λεία 54 εκ. δολάρια!


Ποσό  54 εκατομμυρίων δολαρίων  ήταν η λεία των ενόπλων που επιτέθηκαν σε φορτηγάκι χρηματαποστολής στη Σύρτη της Λιβύης, γενέτειρα του Καντάφι, σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων της χώρας "LANA".

"Σταχτοπούτα" στην Εθνική Λυρική Σκηνή



Με την απολαυστική κωμική όπερα του Τζοακίνο Ροσσίνι "Σταχτοπούτα", άνοιξε στην Εθνική Λυρική Σκηνή η αυλαία της νέας περιόδου.
Στο κέντρο της υπόθεσης βρίσκεται η Αντζελίνα, θετή κόρη του Ντον Μανίφικο, την οποία η οικογένειά της φωνάζει Σταχτοπούτα.

Αρχές Νοεμβρίου τα τέλη κυκλοφορίας του 2014


Το αργότερο έως την Τετάρτη 6 Νοεμβρίου θα έχει ανοίξει η ηλεκτρονική εφαρμογή του taxisnet στην οποία οι φορολογούμενοι θα μπορούν να εκτυπώσουν τα τέλη κυκλοφορίας και τον φόρο πολυτελείας που θα πρέπει να πληρώσουν έως το τέλος του έτους.

Έρχονται νέες αυξήσεις 40% (!) σε ποτά και τσιγάρα!


Κυβέρνηση και τρόικα διαφωνούν ακόμα στο ύψος του δημοσιονομικού κενού για το 2014 και κατά συνέπεια η διαπραγμάτευση για τη δόση του ενός δισεκατομμυρίου ευρώ, αναμένεται (εάν δεν υπάρξει νέα καθυστέρηση) να ξεκινήσει την ερχόμενη Δευτέρα 4 Νοεμβρίου, με σημαντικές διαφωνίες.

Απεργία ιδιωτικών υπαλλήλων




Εικοσιτετράωρη πανελλαδική απεργία την Κυριακή 3 Νοεμβρίου 2013, προκήρυξε η Ομοσπονδία Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ελλάδος (ΟΙΥΕ). Οι εμποροϋπάλληλοι διαμαρτύρονται για το άνοιγμα των καταστημάτων τις Κυριακές που θεσμοθέτησε η κυβέρνηση με τον Ν. 4177/2013.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...