Σάββατο 16 Νοεμβρίου 2013

H Μεσόγειος εκπέμπει SOS: 17.000 θαλάσσια είδη ζουν μέσα σε 300 εκατ. τόνους απορριμμάτων


Πολύ ανησυχητικά είναι τα αποτελέσματα των ερευνών για τη θαλάσσια ζωή στη Μεσόγειο, με τα είδη που βρίσκουν καταφύγιο στα νερά της να αναγκάζονται να «συνυπάρχουν» με εκατομμύρια τόνους απορριμμάτων.

Δημόσιος υπάλληλος με μηνιάτικο 7.761 ευρώ


Την ώρα που κάποιοι στο δημόσιο είναι αναγκασμένοι να ζούν τις οικογένειες τους με μισθούς των 700 και 800 ευρώ κάποιοι άλλοι δημόσιοι υπάλληλοι που εργάζονται ακόμη και σε υπό διάλυση οργανισμούς εξακολουθούν να λαμβάνουν σκανδαλώδεις αμοιβές.

X.A: "Θρασύδειλοι δολοφόνοι της άκρας αριστεράς"


Άμεσα αντέδρασε η Χρυσή Αυγή μετά την ανάληψη της ευθύνης στα γραφεία της στο Ηράκλειο κάνοντας λόγο για "χούντα Βενιζέλου-Σαμαρά που άφησε ανενόχλητα αυτά τα αποβράσματα να σκοτώνουν".

 Η ανακοίνωση της Χρυσής Αυγής αναφέρει:

Βρέθηκε ρωμαϊκός τάφος στην αρχαία Κόρινθο


Ένας ρωμαϊκός υπόγειος τάφος με πολύχρωμες τοιχογραφίες ήρθε στο φως στην Αρχαία Κόρινθο κατά τη διάρκεια των εργασιών για την κατασκευή του νέου αυτοκινητοδρόμου Ελευσίνα-Κόρινθος-Πάτρα-Πύργος-Τσακώνα.

Πρωτοεμφανιζόμενη οργάνωση ανέλαβε την ευθύνη της δολοφονίας μελών της Χ.Α


Η πρωτοεμφανιζόμενη οργάνωση «Μαχόμενες Επαναστατικές Λαϊκές Ομάδες» με προκήρυξή της  ανέλαβε την ευθύνη για τη δολοφονία των μελών της Χρυσής Αυγής Γ. Φουντούλη και του Μ. Καπελώνη, καθώς και τον σοβαρό τραυματισμό του Α. Γέροντα, έξω από τα γραφεία του κόμματος στο Νέο Ηράκλειο το απόγευμα της 1ης Νοεμβρίου.

Μεγάλες ανατροπές στις συντάξεις


Αλλάζει άρδην το καθεστώς στις συντάξεις με μεγάλες μειώσεις σε όλα τα επίπεδα.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...