Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2013

Ποιοι εξαιρούνται από τα τέλη κυκλοφορίας


Στις κατηγορίες αναπήρων που δικαιούνται απαλλαγής από το τέλος ταξινόμησης και τα τέλη κυκλοφορίας αυτοκινήτων αναφέρεται αναλυτικά η κοινή υπουργική απόφαση του υφυπουργού Οικονομικών Γ.Μαυραγάνη και του υπουργού Εργασίας Γ.Βρούτση.

Αλλάζουν οι έλεγχοι στην αντιπεριφέρεια Πειραιά


Μετά από πρόσκληση της Δ/νσης Αγρoτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής Πειραιά προς τις επιχειρήσεις που διακινούν νωπά οπωροκηπευτικά από τον Πειραιά πραγματοποιήθηκε ενημερωτική συνάντηση με κύριο θέμα την υιοθέτηση του νέου ελεγκτικού συστήματος στα νωπά οπωροκηπευτικά.

Επεισόδιο στη Βουλή με άρωμα... ΕΥΠ!


Επεισοδιακά ξεκίνησε η ακρόαση του διοικητή της ΕΥΠ Θεόδωρου Δραβίλα από την Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής, όταν μαζί του εμφανίστηκαν τρεις συνοδοί οι οποίοι αρνήθηκαν να δώσουν τα στοιχεία τους.

Στο 12,2% η ανεργία στην Ευρωζώνη.


Στο 12,2% η ανεργία στην Ευρωζώνη. Στο «κόκκινο» τα ποσοστά σε Ελλάδα και Ισπανία, ενώ οι χώρες με τη χαμηλότερη ανεργία είναι η Αυστρία και η Γερμανία.

«Τα Μάρμαρα πρέπει να επιστραφούν»


Aρθρογράφος των London Times έρχεται να δώσει περαιτέρω βαρύτητα στην χρονίζουσα υπόθεση με πύρινο άρθρο του, στο οποίο τάσσεται ανοικτά και εμφαντικά υπέρ της επιστροφής τους στην Ελλάδα.
Συγκεκριμένα, γράφει:

Κάτοικοι Αγ.Παντελεήμονα: ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΤΑΡΣΥΑ είναι συνιστώσες της Χρυσής Αυγής

                                   
Με την έκδοση Δελτίου Τύπου που υπογράφουν οι κάτοικοι και οι επαγγελματίες του 6ου Δημοτικού Διαμερίσματος αναφέρονται στις πρόσφατες αντιρατσιστικές  διαδηλώσεις που έγιναν στην περιοχή τους.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...