Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2013

Ο Καψής για τις προσλήψεις στη ΔΤ


Ο Καψής για τις προσλήψεις στη ΔΤ
Τις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθούν τα ονόματα των υπολοίπων προς πρόσληψη από τη Δημόσια Τηλεόραση, σημείωσε ο υφυπουργός για τη Δημόσια Ραδιοτηλεόραση, Παντελής Καψής, σε συνέντευξή του σε ραδιοφωνικό σταθμό.

Στο υπουργείο Εργασίας για τον ΟΑΕΕ


Στο υπουργείο Εργασίας για τον ΟΑΕΕ

Συνάντηση με την ηγεσία του Υπουργείου Εργασίας Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας, είχε αντιπροσωπεία της ΔΗΜΑΡ, αποτελούμενη από τους Γιάννη Αμοιρίδη, Γιώργο Ιωαννίδη, Γιώργο Κυρίτση, Βασίλη Οικονόμου και Δημήτρη Χατζησωκράτη.
Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΔΗΜΑΡ, η αντιπροσωπεία παρουσίασε στον υπουργός Γιάννη Βρούτση, στον υφυπουργό, Βασίλη Κεγκέρογλου και την Γενική γραμματέα  Άννα Στρατηνάκη, την Πρόταση- Νόμου, που έχει καταθέσει στη Βουλή το σύνολο της Κ.Ο. της ΔΗΜΑΡ και αφορά στη δυνατότητα ρύθμισης των οφειλών προς τον ΟΑΕΕ και τη διασφάλιση της ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης του συνόλου των ασφαλισμένων.
ΠΗΓΗ:enikos.gr

Παρέμβαση εισαγγελέα για τους παιδικούς σταθμούς


Παρέμβαση εισαγγελέα για τους παιδικούς σταθμούς

Την παρέμβαση της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών ζητά ο υπουργός Εσωτερικών, Γιάννης Μιχελάκης, μετά από καταγγελίες σύμφωνα με τις οποίες ιδιωτικοί παιδικοί σταθμοί ζήτησαν από γονείς πρόσθετα χρήματα για υπηρεσίες που παρέχουν στο πλαίσιο του χρηματοδοτούμενου από το ΕΣΠΑ (με 170 εκατ. ευρώ) προγράμματος «Εναρμόνισης Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής».
Οι γραπτές καταγγελίες, που έγιναν στον αρμόδιο φορέα υλοποίησης του προγράμματος Ελληνική Εταιρεία Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης (ΕΕΤΑΑ), αφορούν 10 - 15 ιδιωτικούς παιδικούς σταθμούς μεταξύ των 765 που έχουν ενταχθεί στο Πρόγραμμα. Σχετίζονται με υπηρεσίες για τις οποίες, οι μεν ιδιοκτήτες των παιδικών σταθμών υποστηρίζουν ότι δεν συμπεριλαμβάνονται στις παρεχόμενες από το ΕΣΠΑ υπηρεσίες, οι δε γονείς των παιδιών υποστηρίζουν ότι περιλαμβάνονται στη χρηματοδότηση που λαμβάνουν οι ιδιοκτήτες από το ΕΣΠΑ.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...