Κυριακή 1 Δεκεμβρίου 2013

Έλληνες εργαζόμενοι στην Αλβανία


Τη δεκαετία του ’90 το πιο σύντομο ανέκδοτο ήταν «Αλβανός τουρίστας». Την εποχή της βαθιάς κρίσης, όμως, η πιο σύντομη φράση, όχι όμως ως ανέκδοτο, είναι «Ελληνας μετανάστης στην Αλβανία».

Στην κινητικότητα 2000 υπάλληλοι 29 δημοτικών επιχειρήσεων- Η λίστα


Εικοσιεννέα (29) δημοτικές επιχειρήσεις που απασχολούν 2000 υπαλλήλους, έχει βάλει στο στόχαστρο η Κυβέρνηση σύμφωνα με την Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία, ενώ συνολικά στο δεύτερο κύμα κινητικότητας αναμένεται να ενταχθούν 6000 υπάλληλοι των ΟΤΑ.

Τιμώντας τη ζωή και το έργο του Κ.Π. Καβάφη.


Το Hellenic American College σε συνεργασία με το Hellenic American University (Manchester, NH, ΗΠΑ) και ο Σύλλογος Αποφοίτων Αμερικανικών Πανεπιστημίων παρουσιάζουν την εκδήλωση με τίτλο: «Τιμώντας τη ζωή και το έργο του Κ.Π. Καβάφη».

Χωρίς δικαίωμα μεταναστευτικής πολιτικής τα κράτη!

        
  
Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή έμμεσα προειδοποιεί την Ελλάδα και τη Βουλγαρία να σταματήσουν να κλείνουν τα σύνορά τους με την Τουρκία στους Σύριους πρόσφυγες.

Το Αέναο Ψεύδος..


Το στοίχημα δεν είναι αν θα γίνει, αλλά πότε;
Πότε και ποιά τάξη εργαζομένων θα τραβήξει το σκοινί μέχρι να σπάσει και να γκρεμίσει όλο αυτό το σάπιο οικοδόμημα των μνημονιακών κυβερνήσεων.

Στη Σπάρτη ο Πούτιν


Την ερχόμενη άνοιξη ο Ρώσος πρόεδρος, Βλαντιμίρ Πούντιν θα επισκεφθεί τη Σπάρτη, όπως ανέφερε ο πρέσβης της Ρωσίας στη Ελλάδα, Ευγένιος Γιουρκόφ.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...