Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2013

Η νέα ιστοσελίδα του Δήμου Ηρακλείου Αττικής

Ο Δήμαρχος Ηρακλείου Αττικής κ.Παντελής Βλασσόπουλος
Μέσα από την νέα ιστοσελίδα του Δήμου Ηρακλείου www.e-irakleio.gr, οι δημότες  μπορούν ηλεκτρονικά να καταθέτουν τα αιτήματα τους που σε πρώτη φάση αφορούν τον τομέα καθαριότητας και περιβάλλοντος.

Διασφαλισμένη η καταβολή συντάξεων για το 2013


Τα προβλήματα αναμένεται να επιδεινωθούν το 2014 με την εφαρμογή της ρήτρας μηδενικού ελλείμματος - Οπου υπάρχει «μαύρη τρύπα», ο κρατικός προϋπολογισμός δεν θα καλύπτει τα ελλείμματα, αλλά θα κόβονται αυτομάτως συντάξεις, επικουρικές και εφάπαξ.

Κουβέλης: «Δεν πρέπει να κάνουμε την Χ.Α. και τα γεγονότα συντελεστή των εξελίξεων»


Κατά της προκήρυξης εκλογών εξαιτίας των εξελίξεων με τη Χρυσή Αυγή, τάχθηκε ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ. «Δεν πρέπει να κάνουμε την Χ.Α. και τα γεγονότα συντελεστή των εξελίξεων», υποστήριξε, αλλά δεν απέκλεισε εκλογές και μέσα στο 2013.

Τι προβλέπεται για τη σύλληψη βουλευτή χωρίς άδεια του Κοινοβουλίου

Ξεκάθαρες είναι οι διατάξεις του Συντάγματος και του Κανονισμού της Βουλής ως προς τη δυνατότητα σύλληψης, δίωξης, φυλάκισης βουλευτή χωρίς να απαιτείται προηγούμενη άδεια της Βουλής για την άρση της βουλευτικής ασυλίας.

Η Πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ για την Ελληνική Αστυνομία


Το τρίπτυχο «αναδιοργάνωση-εκπαίδευση-εκδημοκρατισμός», είναι η πολιτική που υποστηρίζει ο ΣΥΡΙΖΑ για την Ελληνική Αστυνομία, όπως την παρουσίασε ο πρόεδρός του Αλέξης Τσίπρας, σε δηλώσεις μετά τη συνάντηση που είχε με την Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων (ΠΟΑΣΥ) και την Πανελλήνια Ομοσπονδία Αξιωματικών Αστυνομίας (ΠΟΑΞΙΑ).

Διακόπηκε η λειτουργία της αμερικανικής κυβέρνησης – Παρέλυσε ο δημόσιος τομέας


Σε εξέλιξη βρίσκεται η μερική διακοπή της λειτουργίας της αμερικανικής κυβέρνησης, μετά από εντολή της Υπηρεσίας Διαχείρισης και Προϋπολογισμού του Λευκού Οίκου, ελλείψει συμφωνίας στο Κογκρέσο για τον προϋπολογισμό των ΗΠΑ.

Επίδομα θέρμανσης: πώς θα καταβληθεί στους δικαιούχους


Μάχη με τον χρόνο θα χρειαστεί να δώσει τις επόμενες ημέρες το υπουργείο Οικονομικών για να αλλάξει ο τρόπος καταβολής του επιδόματος θέρμανσης.

Ως το 2020 το Κτηματολόγιο – 12.000 νέες θέσεις εργασίας


Εικοσιοκτώ νέα έργα κτηματογράφησης συνολικού προϋπολογισμού 572 εκατ. ευρώ εξήγγειλε σήμερα, Τρίτη, ο υπουργός Περιβάλλοντος Γιάννης Μανιάτης.

Σύμφωνα με  τα προγράμματα αυτά καλύπτουν τα εναπομείναντα 16 εκατ. δικαιώματα και καλύπτουν το 65% της έκτασης της Ελλάδας, ενώ η διαδικασία θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί έως το 2020.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...