Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2013

Κοινωφελής εργασία: Τη Δευτέρα η προκήρυξη για 30.000


Θέμα ημερών αποτελεί η δημοσίευση των 30.000 θέσεων του β’ πακέτου της Κοινωφελούς εργασίας που αφορά σε θέσεις για αποφοίτους λυκείου και πτυχιούχους σε φορείς όπως ΚΕΠ, Δικαστήρια, Νοσοκομεία, Ασφαλιστικά ταμεία και Μητροπόλεις.

Σπύρος Σπυρίδων: Ομόφωνα πρόεδρος σε Ευρωπαϊκή Επιτροπή


Στον τομέα της συνεργασίας των αρμοδίων φορέων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης που δημιουργούν μία καλύτερη ημέρα αναφέρθηκε ο Γιάννης Σγουρός, με αφορμή μία σημαντική διάκριση.

Δήμος Ηρακλείου: Δωρεάν έλεγχος περιφερικής αγγειοπάθειας


Την Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2013 στα Δημοτικά Ιατρεία του Δήμου Ηρακλείου Αττικής θα πραγματοποιηθεί έλεγχος περιφερικής αγγειοπάθειας από τον εθελοντή αγγειοχειρουργό Νικολόπουλο Ευάγγελο.

Η Αθήνα γεμίζει με στίχους του Καβάφη

Μια πολύ φρέσκια πρωτοβουλία, που φέρνει τον μεγάλο Έλληνα ποιητή κοντά στο ελληνικό κοινό με έναν πολύ άμεσο και λιτό τρόπο, γεμίζει τους Αθηναϊκούς δρόμους.
Ο Κ. Π. Καβάφης κυκλοφορεί με λεωφορεία, τραίνα, τραμ και μετρό, σε μια συνομιλία με τους Αθηναίους του σήμερα.

Έφυγε πεζός με 10.000 ευρώ στην τσέπη!



Με λεία 10.000 ευρώ περίπου, έφυγε από υποκατάστημα της Γενικής Τράπεζας, στην οδό Κρυστάλλη, λίγο μετά τις 8 το πρωί, ένας άγνωστος άνδρας, τον οποίο αναζητεί η Αστυνομία.

Μετέφεραν στη Ρόδο 77 μετανάστες με ιστιοφόρο!


Δύο Τούρκοι υπήκοοι μετέφεραν 77 παράνομους μετανάστες από τη Συρία στην παραλία Χαράκι της Ρόδου.

Για χάρη τους όμως, εξασφάλισαν πολυτελή μεταφορά. Για την ακρίβεια, τους μετέφεραν με πολυτελές ιστιοφόρο!

Εκατόμβη νεκρών από το σεισμό στις Φιλιππίνες


Τα θύματα από τον φονικό σεισμό 7,2 Ρίχτερ, που χτύπησε τις Φιλιππίνες το πρωί της Τρίτης, ανέρχονται πλέον σε 144, ενώ δεκάδες άνθρωποι ακόμα αγνοούνται.

Ανάσα στις αγορές από τη συμφωνία στις ΗΠΑ


 Η συμφωνία μεταξύ Δημοκρατικών και Ρεπουμπλικανών για την αύξηση του ορίου χρέους των ΗΠΑ έγινε δεκτή με ανακούφιση και ικανοποίηση από τις διεθνείς αγορές, αν και ήδη αρκετές ώρες πριν οι αγορές ήδη προεξοφλούσαν μία συμφωνία και κινούνταν ως επί το πλείστον ανοδικά.

ΚΚΕ: Το μάρμαρο θα το πληρώσουν πάλι οι εργαζόμενοι


Οι εργαζόμενοι και οι λαϊκές οικογένειες θα πληρώσουν το μάρμαρο, ανεξάρτητα από το ύψος του δημοσιονομικού και χρηματοδοτικού κενού της χώρας, υποστηρίζει το ΚΚΕ σε σχόλιό του για τις οικονομικές εξελίξεις, καλώντας το λαό να δυναμώσει τον αγώνα του χωρίς να περιμένει κάτι από τις διαπραγματεύσεις της κυβέρνησης με την τρόικα.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...