Πέμπτη 7 Νοεμβρίου 2013

Η Εθνική Λυρική Σκηνή σας προσκαλεί στο φουαγέ


Τον ιδιαίτερα επιτυχημένο θεσμό, των κυριακάτικων συναυλιών στο φουαγέ, συνεχίζει η Εθνική Λυρική Σκηνή, δίνοντας τη δυνατότητα στο κοινό να απολαύσει κλασικές όπερες με ελεύθερη είσοδο.

Ο ΣΥΡΙΖΑ κατέθεσε πρόταση δυσπιστίας κατά της κυβέρνησης


Φωτιά στο πολιτικό σκηνικό έβαλε η απόφαση της κυβέρνησης για την εκκένωση του Ραδιομεγάρου της ΕΡΤ. Μετά τα πυρά που εκτόξευσαν καθ'όλη τη διάρκεια της ημέρας οι βουλευτές της αξιωματικής αντιπολίτευσης, τόσο έξω από το κτίριο της Αγίας Παρασκευής όσο και μέσα στη Βουλή ο ΣΥΡΙΖΑ κατέθεσε πρόταση δυσπιστίας κατά της κυβέρνησης.

ΕΣΗΕΑ: Τρομολαγνεία το βίντεο



Ανακοίνωση εξέδωσε η ΕΣΗΕΑ με αφορμή τη μετάδοση από τηλεοπτικούς σταθμούς του βίντεο που δείχνει την εν ψυχρώ και εξ επαφής διπλή δολοφονία των μελών της Χρυσής Αυγής στο Νέο Ηράκλειο.

Έκθεση για το Πολυτεχνείο στην γκαλερί "Χρυσόθεμις"


Με αφορμή τη συμπλήρωση 40 χρόνων από την εξέγερση του Πολυτεχνείου (17  Νοέμβρη  1973), η γκαλερί «ΧΡΥΣΟΘΕΜΙΣ» οργανώνει την ομαδική έκθεση: “ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ -40 ΧΡΟΝΙΑ”.

Μεγάλη κερδοφορία για τον ΟΤΕ


Εντυπωσιακή αύξηση των καθαρών κερδών του πέτυχε ο όμιλος ΟΤΕ στη διάρκεια του τρίτου τριμήνου του 2013.

Αγωνία δανειοληπτών για την πρώτη κατοικία


Σε συμφωνία να μη θιγεί η πρώτη κατοικία των «πραγματικά οικονομικά αδύναμων» κατέληξαν η Τρόικα και το υπουργείο Ανάπτυξης, κατά τη συνάντηση που έγινε σήμερα.

Εκτός μνημονίου η Ιρλανδία!


Το Δεκέμβριο του 2010, η ιρλανδική κυβέρνηση, αφότου είχε εγγυηθεί όλα τα δάνεια που είχαν δώσει οι άπληστοι τραπεζίτες της, έφτασε στο χείλος της χρεοκοπίας και ζήτησε τη βοήθεια της Ευρωζώνης υπογράφοντας το σχετικό Μνημόνιο.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...