Τετάρτη 19 Μαρτίου 2014

Χίλαρι Κλίντον: Ο Πούτιν θέλει να «ξανασχεδιάσει» τα σύνορα της Ευρώπης


Η πρώην υπουργός Εξωτερικών των Ηνωμένων Πολιτειών Χίλαρι Κλίντον δήλωσε από το Μόντρεαλ του Καναδά ότι ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν προσπαθεί

Έλληνας είναι η πιο διάσημη προσωπικότητα της Ιστορίας

                                        alt
Η διασημότερη προσωπικότητα στην ιστορία της ανθρωπότητας, σύμφωνα με την κατάταξη του Tεχνολογικού Iνστιτούτου της Μασαχουσέτης (ΜΙΤ), είναι ο Αριστοτέλης.

Σύνδρομο Down: Δείτε το εξαιρετικό αυτό video...

alt

Στις 9 Φεβρουαρίου, μία έγκυος γυναίκα έστειλε ένα e-mail στον "Coor Down", τον Eθνικό Oργανισμό της Ιταλίας για τα άτομα με Σύνδρομο Down.

Η μέλλουσα μητέρα είχε μόλις μάθει ότι ο γιος της επρόκειτο να γεννηθεί με σύνδρομο Down και στο e-mail της ρωτούσε φοβισμένη: «Τι είδους ζωή θα έχει το παιδί μου;».

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα για το Σύνδρομο Down στις 21 Μαρτίου, η διαφημιστική εταιρεία "Saatchi & Saatchi" δημιούργησε ένα υπέροχο σποτ, το οποίο και απαντά στο mail της μητέρας.

Σε αυτό 15 παιδιά με Σύνδρομο Down απαντούν σε κάθε μέλλουσα μητέρα, δίνοντάς της μία καλύτερη εικόνα για το τι πρέπει να περιμένει. Τις χαρές, αλλά και τις προκλήσεις.


             

inthecity.gr

Γράψε ένα μανιφέστο!


                               

Στην εποχή των αλλαγών που ζούμε, με νέες ανάγκες να προβάλλουν και νέες απαντήσεις να χρειάζονται, μόνο με τη συμμετοχή, τη δημόσια γνώμη

Μεγάλοι ποιητές έγραψαν...



Ρίξε το όπλο σου
και σωριάσου πρηνής
όταν ακούσεις ανθρώπους.
Κώστας Καρυωτάκης


Αύξηση Ρουμάνων τουριστών


Σε πολύ καλά επίπεδα εξελίσσεται η ζήτηση και στην αγορά της Ρουμανίας, για τη χώρα μας.

«Η Αθήνα μυρίζει ούρα και κόπρανα»

                                
Ο Αρης Σπηλιωτόπουλος επιτέθηκε στο νυν δήμαρχο, Γιώργο Καμίνη, λέγοντας ότι με τερτίπια νοικοκύρεψε τα οικονομικά της Αθήνας.

Ελεύθερη είσοδος στο μουσείο της Ακρόπολης την 25η Μαρτίου


Την Τρίτη 25η Μαρτίου το Μουσείο Ακρόπολης θα είναι ανοιχτό από τις 9 π.μ. έως τις 5 μ.μ. με ελεύθερη είσοδο και θα γιορτάσει την εθνική επέτειο με παρουσιάσεις για τον Παρθενώνα.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...