Τετάρτη 6 Νοεμβρίου 2013

ΥΠΕΚΑ: Απαγορεύεται το άναμμα τζακιού και ξυλόσομπας!


Θα απαγορεύεται  το άναμμα του τζακιού και της ξυλόσομπας   όταν στην περιοχή σας και σε μια συγκεκριμένη χρονική περίοδο είναι υψηλά τα επίπεδα ατμοσφαιρικής ρύπανσης. Το υπουργείο Περιβάλλοντος, σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας «Ελευθεροτυπία» προωθεί ρύθμιση για την αντιμετώπιση του φαινομένου της αιθαλομίχλης.

Δήμος Αθηναίων: Τα παιδιά παίζουν και διαβάζουν


Ξεκίνησαν  και πάλι τα παιδικά προγράμματα στη δημοτική βιβλιοθήκη του Δήμου Αθηναίων. Από Τετάρτη 6 Νοεμβρίου και κάθε Τετάρτη μέχρι τις 20 Νοεμβρίου τα παιδιά της Αθήνας,από 6 έως 12 ετών, θα μπορούν από τις 17:00 να περνούν δημιουργικές ώρες στη δημοτική βιβλιοθήκη παίζοντας και μαθαίνοντας.

Αν χρωστάς στο δημόσιο θα σου κατάσχουν μισθό και σύνταξη


Από το Δεκέμβριο το υπουργείο Οικονομικών με μια απλή ηλεκτρονική εντολή προς τις τράπεζες μέσω της Γραμματείας Πληροφορικών Συστημάτων θα μπορεί να προβεί σε κατασχέσεις μισθών και συντάξεων.

Δήμαρχος της Νέας Υόρκης εξελέγη ο Δημοκρατικός Μπιλ ντε Μπλάζιο


Ο υποψήφιος του Δημοκρατικού κόμματος, ο 52χρονος Μπιλ ντε Μπλάζιο, θα είναι ο νέος δήμαρχος της Νέας Υόρκης.

Μέλη της Χρυσής Αυγής εισέβαλαν στο Πανεπιστήμιο της Μαδρίτης


Περίπου 15 άτομα που δήλωσαν οπαδοί της Χρυσής Αυγής, εισέβαλαν το απόγευμα της Δευτέρας στο τμήμα Ιστορίας του Πανεπιστημίου της Μαδρίτης και σήκωσαν ένα πανό με αφορμή τη διπλή δολοφονία στην Αθήνα.

Στο Βερολίνο ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς


Στην ετήσια «Συνάντηση Ηγετών» που διοργανώνει η γερμανική εφημερίδα «Sueddeutsche Zeitung» θα συμμετάσχει ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς στις 23 Νοεμβρίου.

Οι νέοι διοικητές στα νοσοκομεία της Αθήνας


Ανακοινώθηκαν οι νέες διοικήσεις στα νοσοκομεία μετά από απόφαση του υπουργού Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη ως εξής:

Γιορτή Δρόμου Ψυρρή 2013


                                 

                                 
Ο Πολιτιστικός Σύλλογος ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΑ, η 1η Κοινότητα του Δήμου Αθηναίων, ο ΟΠΑΝΔΑ και ο Σύλλογος Καταστηματαρχών Ψυρρή «Η παλιά πόλη» διοργανώνουν την Kυριακή 10 Νοεμβρίου από 14:00-18:00,  τη Γιορτή Δρόμου Ψυρρή 2013,

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...