Τρίτη 12 Νοεμβρίου 2013

Δωρεάν εξετάσεις από το Δήμο Αθηναίων


Δωρεάν μαστογραφικό έλεγχο διοργανώνει ο Δήμος Αθηναίων σε συνεργασία με την ελληνική αντικαρκινική εταιρεία στο πλαίσιο των δράσεων πρόληψης αγωγής και προαγωγής της υγείας.

Περισσότερο πράσινο στην Αθήνα



Πλουσιότερη κατά 700 νέα μεγάλα δέντρα έγινε η Αθήνα, καθώς σήμερα ολοκληρώθηκε η τριήμερη εκστρατεία εθελοντικής δενδροφύτευσης του δήμου Αθηναίων.

Νέο μεγάλο συλλαλητήριο στις 14 Νοεμβρίου


Νέο πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο για την Πέμπτη 14 Νοεμβρίου στις 12:30 στα Προπύλαια, εξήγγειλε η Ομοσπονδία Λειτουργών Μέσης Εκπαίδευσης (ΟΛΜΕ), στο πλαίσιο των κινητοποιήσεών της κατά του μέτρου της διαθεσιμότητας και του νόμου για το Νέο Λύκειο.

«Δεν υπάρχει χώρα που να ονομάζεται Κύπρος»


Προκλητικός εμφανίστηκε για μία ακόμη φορά ο Ρετσέπ Ταγίπ Ερντογάν, δηλώνοντας σε συνέδριο στην Πολωνία ότι δεν υπάρχει καμία χώρα που ονομάζεται Κύπρος.

Απάντηση για τα αδέσποτα ζώα από το Δήμο Νέου Ηρακλείου Αττικής


Με αφορμή επίκαιρη ερώτηση στη βουλή σχετικά για  τα κρούσματα λύσσας που έχουν σημειωθεί στην Αττική ο αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος Πασχάλης Γονατάς απέστειλε επιστολή απάντηση

Η UNICEF εκπέμπει SOS


Τέσσερα εκατομμύρια παιδιά εκτιμάται ότι έχουν πληγεί από το φονικό πέρασμα του τυφώνα Χαϊγιάν από τις Φιλιππίνες. Στη UNICEF έχει σημάνει συναγερμός για την αντιμετώπιση της έκτακτης ανάγκης.

Δήλωση του Ανδρέα το 1995: «Στο μέλλον κουμάντο θα κάνει η Γερμανία»!


Μία προφητική δήλωση που είχε κάνει ο Ανδρέας Παπανδρέου κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου στη Σύνοδο Κορυφής των Καννών το 1995 φαίνεται να επιβεβαιώνεται πλήρως σήμερα.

Το ΠΑΣΟΚ διέγραψε την Θεοδώρα Τζάκρη


Στη διαγραφή της βουλευτού του ΠΑΣΟΚ Θεοδώρας Τζάκρη από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ προχώρησε ο πρόεδρος του κόμματος Ευάγγελος Βενιζέλος, με επιστολή του προς τον πρόεδρο της Βουλής, Βαγγέλη Μεϊμαράκη, αμέσως μετά την ψηφοφορία στην Ολομέλεια επί της πρότασης μομφής του ΣΥΡΙΖΑ.

Διανομή προϊόντων χωρίς μεσάζοντες στο Νέο Ηράκλειο


Ο Δήμος Νέου Ηρακλείου θα προβεί στην 8η διανομή προϊόντων χωρίς μεσάζοντες την Κυριακή 17 Νοεμβρίου 2013.

Η διανομή θα γίνει Κουντουριώτου και Νεότητος από τις 8 π.μ. μέχρι και τη 1 μ.μ.

Δωρεά τεσσάρων τόνων τροφίμων


Τέσσερις τόνους τροφίμων συγκέντρωσε και προσέφερε το νοσοκομείο ΜΗΤΕΡΑ στο Κοινωνικό Παντοπωλείο Δήμου Περιστερίου, στο πλαίσιο του εκτεταμένου προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης του Ομίλου ΥΓΕΙΑ.

Έκθεση αφίσας για το Πολυτεχνείο από τον Δήμο Αθηναίων


Ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων και το Ελληνικό Κέντρο Αφίσας διοργανώνουν έκθεση με τίτλο:

“BRAHMS IN LOVE” στη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών


Ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαία του Δήμου Αθηναίων παρουσιάζει τη Συμφωνική Ορχήστρα και τη Μεικτή Χορωδία του Δήμου Αθηναίων στη συναυλία BRAHMS in love, τη Δευτέρα 18 Νοεμβρίου στις 20.30 στη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών του Ιδρύματος Ωνάση.

Συλλογή τροφίμων και φαρμάκων από την ομάδα των atenistasCare



To Σάββατο 19/11, από τις 12:00 ως τις 16:00, η ομάδα atenistasCare συλλέγει τρόφιμα και φάρμακα στο κτήμα Θων  στη συμβολή των Λεωφόρων Αλεξάνδρας και Κηφισίας.

Νέα ρύθμιση για τα αυθαίρετα


Νέο νομοσχέδιο για την εκτός σχεδίου αυθαίρετη δόμηση προωθεί το υπουργείο Περιβάλλοντος για να κάμψει τις αντιρρήσεις του Σουμβουλίου Επικρατείας.

Αυλαία για την Αντιγόνη Βαλάκου


Αυλαία για μία από τις σημαντικότερες πρωταγωνίστριες του ελληνικού θεάτρου αλλά και του κινηματογράφου, την Αντιγόνη Βαλάκου, που έφυγε σε ηλικία 83 ετών από τη ζωή.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...