Δευτέρα 4 Νοεμβρίου 2013

Τι θα πληρώσουμε για τέλη κυκλοφορίας το 2014


Από την  Δευτέρα, 11 Νοεμβρίου, θα μπορούν οι κάτοχοι αυτοκινήτων να εκτυπώνουν από την ιστοσελίδα της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων (ΓΓΠΣ), τα ειδοποιητήρια για τα τέλη κυκλοφορίας του 2014, προκειμένου να τα εξοφλήσουν στις τράπεζες ή στα ΕΛΤΑ.

Νικήτρια του Booker 2013 η Ελέανορ Κάτον με το βιβλίο «The Luminaries»


Η Ελέανορ Κάτον για το βιβλίο της «The Luminaries» είναι φέτος η μεγάλη νικήτρια για το βραβείο Man Booker 2013

Δωρεάν προβολές ταινιών στο Περιστέρι


Από την Κινηματογραφική Λέσχη Δήμου Περιστερίου θα ξεκινήσουν οι δωρεάν προβολές ταινιών στο Συνεδριακό – Πολιτιστικό Κέντρο του Δημαρχιακού Μεγάρου (είσοδος Εθν. Αντιστάσεως & Καραθεοδωρή), κάθε Τετάρτη, ώρα 20:30 με ελεύθερη είσοδο.

Κατέθεσε μυστικά ο μάρτυρας της δολοφονίας στο Νέο Ηράκλειο


O άνθρωπος - κλειδί που βρέθηκε αντιμέτωπος με τον αδίστακτο εκτελεστή της διπλής δολοφονίας το βράδυ της Παρασκευής στο Νέο Ηράκλειο και δέχθηκε πρώτος τα πυρά του, κατέθεσε υπό άκρα μυστικότητα την Κυριακή στην αντιτρομοκρατική,  όπως αποκάλυψε το Mega.

Φθινοπωρινό παζάρι βιβλίου στην πλατεία Κοτζιά


Ο Σύλλογος Εκδοτών Βιβλίου Αθηνών και ο Σύλλογος Εκδοτών Επιστημονικών Βιβλίων οργανώνουν  το 1ο Φθινοπωρινό Παζάρι Βιβλίου, στην πλατεία Κοτζιά από την  1η έως και τις  20 Νοεμβρίου, με στόχο την ανάπτυξη της φιλαναγνωσίας.

Αισιόδοξα τα μηνύματα για τον 29χρονο


Οι θεράποντες ιατροί στο νοσοκομείο "Γεώργιος Γεννηματάς" δηλώνουν αισιόδοξοι για την πορεία της υγείας του 29χρονου που τραυματίστηκε σοβαρά από τα πυρά των ψυχρών εκτελεστών έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής στο Νέο Ηράκλειο. Εντός του επόμενου 48ωρου αναμένεται να αποσωληνωθεί.

Χατζηδάκης: Δεν κινδυνεύει η πρώτη κατοικία


Η πρώτη κατοικία δεν κινδυνεύει επαναλαμβάνει ο υπουργός Ανάπτυξης Κωστής Χατζηδάκης, αναφερόμενος στους πλειστηριασμούς.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...