Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2013

Για «Δημοκρατική Συμπαράταξη» με τη ΔΗΜΑΡ μιλά ο Ανδρέας Λοβέρδος




Για την ανάγκη ενός κοινού πολιτικού μετώπου των κομμάτων και των δυνάμεων του Κέντρου και της Κεντροαριστεράς, στο οποίο ο ρόλος του Φώτη Κουβέλη και της ΔΗΜΑΡ είναι «απολύτως απαραίτητος» και «κομβικός», μιλά ο πρόεδρος της Συμφωνίας για τη Νέα Ελλάδα, Ανδρέας Λοβέρδος. 

Απεργιακό μπλακ άουτ από τη Δευτέρα κατά της διαθεσιμότητας


Απεργιακό μπλακ άουτ από τη Δευτέρα κατά της διαθεσιμότητας



Εβδομάδα μαζικών κινητοποιήσεων ξεκινά από τη Δευτέρα κατά του μέτρου της διαθεσιμότητας και των απολύσεων.

Γενική πανδημοσιοϋπαλληλική απεργία έχει προκηρύξει η ΑΔΕΔΥ την Τετάρτη και Πέμπτη, 18 και 19 Σεπτεμβρίου. Την Τετάρτη, μάλιστα, θα πραγματοποιήσει συλλαλητήριο στην πλατεία Κλαυθμώνος στις 11.30 π.μ.

Τσίπρας: Το «success story» η κωδική ονομασία για το 3ο Μνημόνιο


Τσίπρας: Το «success story» η κωδική ονομασία για το 3ο Μνημόνιο
Το «success story» είναι η κωδική ονομασία του τρίτου Μνημονίου δήλωσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας μιλώντας σε παραγωγικούς φορείς στη ΔΕΘ.
«Η εναλλακτική ρεαλιστική πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ είναι η μόνη λύση και ζητούμενο είναι να πάει ο τόπος σ' αυτήν όσο το δυνατόν πιο γρήγορα για να σωθεί», επισήμανε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, κατά την ομιλία προς του εκπροσώπους των παραγωγικών φορέων στο συνεδριακό κέντρο «Ι. Βελλίδης» της ΔΕΘ.

Η απάντηση του Κεδίκογλου στον Τσίπρα



Η απάντηση του Κεδίκογλου στον Τσίπρα
Ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Σίμος Κεδίκογλου, απαντώντας στην ομιλία του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ κ. Αλέξη Τσίπρα προς τους παραγωγικούς φορείς στη ΔΕΘ, έκανε λόγο για «σύγχυση χωρίς προηγούμενο».
«Ο κ. Τσίπρας δήλωσε σήμερα ότι αποδέχεται τους στόχους της κυβέρνησης(πρωτογενές πλεόνασμα, ανακεφαλαιοποίηση τραπεζικού συστήματος, ρευστότητα στην αγορά), τους οποίους και υπονομεύει και αμφισβητεί. Όπως παλαιότερα, όταν δήλωνε ότι αποδέχεται την Ευρώπη, ενώ ζητούσε να συγκρουστούμε με τους εταίρους μας και να βγούμε από το ευρώ», αναφέρει αρχικά στη δήλωση του ο κ. Κεδίκογλου και συνεχίζει:
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...