Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2013

Έρχεται το τέλος του κόσμου στις 16 Μαρτίου του... 2880!


Το τέλος του κόσμου έχει έρθει και έχει... φύγει αμέτρητες φορές, αλλά μία επιστημονική πρόβλεψη πάντα προβληματίζει περισσότερο από ένα αρχαίο ημερολόγιο ή μία προφητεία.

Στη Μόσχα η Όλγα Κεφαλογιάννη


Στη Μόσχα θα βρεθεί την Κυριακή, 13 Οκτωβρίου 2013 η υπουργός Τουρισμού Όλγα Κεφαλογιάννη, όπου θα έχει συνάντηση με τον υπουργό Πολιτισμού Vladimir Medinskiy και υψηλόβαθμα στελέχη της ρωσικής κυβέρνησης.

Από ιδιοκτήτες ενοικιαστές με το νέο φόρο ακινήτων


Οι αλλαγές της τελευταίας στιγμής που προωθεί το υπουργείο Οικονομικών σε ότι αφορά στον νέο φόρο ακινήτων, όπως όλα δείχνουν αποσκοπούν στη φοροελάφρυνση όσων έχουν ακίνητα στην επαρχία και ειδικά σε ορεινές ή φτωχές περιοχές.

Επίθεση Σαμαρά στον ΣΥΡΙΖΑ


Επίθεση εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε ο πρωθυπουργός, μιλώντας στη συνεδρίαση της Εκτελεστικής Γραμματείας της ΝΔ. Ο κ. Σαμαράς τόνισε ότι ο διαχωρισμός της βίας σε καλή και κακή είναι απαράδεκτος και υπογράμμισε ότι παραβιάσεις της νομιμότητας δεν έχουν γίνει μόνον από την Χρυσή Αυγή.

Δωρεάν πρόσβαση για όλους στα δημόσια ΙΕΚ


«Για πρώτη φορά φέτος οποιοσδήποτε θέλει, μπορεί να φοιτήσει εντελώς δωρεάν στα ΙΕΚ χωρίς καμία διάκριση» τονίζει ο υφυπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων, Κωνσταντίνος Γκιουλέκας, σε συνέντευξή του στο ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Στη Φρανκφούρτη η Διεθνής Έκθεση Βιβλίου


Άνοιξε τις πύλες της η Διεθνής Έκθεση Βιβλίου που φέτος θα φιλοξενήσει 7.500 εκθέτες από 100 και πλέον χώρες.
Τιμώμενη χώρα φέτος είναι η Βραζιλία που θα εκπροσωπείται από περίπου συγγραφείς.  
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...