Πέμπτη 3 Οκτωβρίου 2013

Στοιχεία σοκ: Χώρα συνταξιούχων και ανέργων η Ελλάδα!


Χώρα συνταξιούχων ανέργων και οικονομικά μη ενεργών πολιτών είναι σήμερα η Ελλάδα, καθώς σύμφωνα με τα στοιχεία η πλειοψηφία των κατοίκων της είναι αποτραβηγμένη από την αγορά εργασίας.

Φινλανδοί οι πιο έντιμοι πολίτες στον κόσμο


Το γνωστό περιοδικό Reader's Digest πέταξε 192 πορτοφόλια στους δρόμους 16 πόλεων για να διαπιστώσει ποιοι είναι οι πιο έντιμοι πολίτες στον κόσμο.

Οι 10 εντολές του ΔΝΤ



Δήμος Αθηναίων:Παραμύθια για μικρούς και μεγάλους


Ο Οργανισμός Πολιτισμού Αθλητισμού & Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων παρουσιάζει τον αφηγητή λαϊκών παραμυθιών Δημήτρη Β. Προύσαλη να αφηγείται λαϊκά παραμύθια για εφήβους (15+) και ενήλικο κοινό, κάθε 1η Παρασκευή του μήνα,

Περιφέρεια Αττικής: Υπεγράφησαν 14 νέα έργα


Υπεγράφησαν 14 έργα προϋπολογισμού 37.500.000 ευρώ, την Τετάρτη, από την Περιφέρεια Αττικής σε συνεργασία με τους υπουργούς Ανάπτυξης, Περιβάλλοντος, αλλά και τους δημάρχους των Δήμων όπου πρόκειται να γίνουν τα έργα.

Γεωργιάδης: Πρώτα εξόφληση εισφορών στον ΟΑΕΕ, μετά επιστροφή νοσηλίων


Δεν αποκλείεται να συζητηθεί η αναδρομική επιστροφή νοσηλίων και εξόδων σε ασφαλισμένους του ΟΑΕΕ όταν καταβάλλουν αναδρομικά τις καθυστερούμενες εισφορές τους, δήλωσε, μεταξύ άλλων, ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης,

Τα Βινύλια είναι Παντοτινά στην «Τεχνόπολις»


Για όσους πίστεψαν ότι τα πικ-απ πέρασαν στο χρονοντούλαπο της ιστορίας, σε πείσμα της εποχής, το «Vinyl is Back» γίνεται ένα με τη τάση επιστροφής στο ζεστό ήχο του βινυλίου και, μετά τη θριαμβευτική πρώτη διοργάνωσή του τον περασμένο Μάρτιο, επανέρχεται δριμύτερο στην «Τεχνόπολις»

«Το Μικρό Παρίσι των Αθηνών»


Στο κέντρο της Αθήνας, βρίσκεται «κρυμμένο» ένα μικρό Παρίσι, μια περιοχή που εκτείνεται κάτω από την πλατεία Ομονοίας, γύρω από την πλατεία Βάθη, ως τις πλατείες Καραϊσκάκη και Μεταξουργείου και ως τον σταθμό Λαρίσης, όπου οι περισσότεροι δρόμοι έχουν γαλλικά ονόματα.

«Η Αθήνα των Χάνσεν μέσα από το αρχιτεκτονικό κέλυφος»


Ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων και το Ινστιτούτο της Δανίας στην Αθήνα, με την ευκαιρία συμπλήρωσης 200 χρόνων από τη γέννηση του Θεόφιλου Χάνσεν

ΣΥΡΙΖΑ: «Κορυφαία πολιτική μάχη οι αυτοδιοικητικές εκλογές»


«Κορυφαία πολιτική μάχη με στόχο τη ματαίωση των σχεδίων ΝΔ και ΠΑΣΟΚ για μία «χαλαρή» αυτοδιοικητική ψήφο», χαρακτηρίζονται οι αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου 2014 στο κείμενο πολιτικής απόφασης της Κ.Ε., ο ΣΥΡΙΖΑ.

Διαθεσιμότητα: Η Δικαιοσύνη ακυρώνει τη συμφωνία με την Τρόικα


Έντονο προβληματισμό προκαλεί στην κυβέρνηση η απόφαση του Διοικητικού Εφετείου Αθηνών, που έκανε δεκτή την αίτηση 22 εκπαιδευτικών οι οποίοι είχαν τεθεί σε διαθεσιμότητα από τις 23 Ιουλίου και τους χορήγησε προσωρινή διαταγή για αναστολή εκτέλεσης του μέτρου της διαθεσιμότητας.

ΥΠΟΙΚ: Πουλήστε τα σπίτια σας, εάν δεν μπορείτε να πληρώσετε φόρους


Με ακίνητα που θα δωρίζουν στο Δημόσιο οι φορολογούμενοι θα μπορούν να εξοφλούν ή έστω να συμψηφίζουν τις οφειλές τους προς την εφορία, προκειμένου να αποφύγουν τις ποινικές διώξεις και τη φυλακή.

Μιχελάκης: Σε συνεννόηση με την ΚΕΔΕ για τις αυτοδιοικητικές εκλογές


Τη διαβεβαίωση ότι «τυχόν αναθεώρηση του πλαισίου που διέπει τις αυτοδιοικητικές εκλογές θα εξεταστεί σε συνεργασία με την Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ)», δίνει ο υπουργός Εσωτερικών Γιάννης Μιχελάκης σε έγγραφό του που διαβιβάστηκε στη Βουλή.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...