Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2013

Κλειστοί τρεις σταθμοί του μετρό το Σάββατο


Κλειστοί θα είναι το Σάββατο (30/11) από τις 15:00, οι σταθμοί του μετρό στο Σύνταγμα, το Μοναστηράκι και το Πανεπιστήμιο, με εντολή της Ελληνικής Αστυνομίας.

Πέταξε στα σκουπίδια 5,5 εκατ. ευρώ



Ο Τζέιμς Χάουελς από το Νιούπορτ αναζητά απεγνωσμένα στη χωματερή τον σκληρό δίσκο που πέταξε.
Ο δίσκος περιέχει 7.500 εικονικά νομίσματα bitcoin, η πραγματική αξία των οποίων ξεπερνά τα 5,5 εκατομμύρια ευρώ.

ΟΑΕΔ: Πεντάμηνη εργασία για 7400 ανέργους


Στον τομέα της εκπαίδευσης θα αφορά η προκήρυξη του ΟΑΕΔ που θα τρέξει μέσα στο Δεκέμβριο με σκοπό την πρόσληψη 7.400 ανέργων σε θέσεις κοινωφελούς Εργασίας 5μηνης απασχόλησης.

Σγουρός: Στην Αθήνα το ντιμπέιτ των υποψηφίων προέδρων της Κομισιόν


Στην Αθήνα τον ερχόμενο Μάρτιο θα γίνει το ντιμπέιτ ανάμεσα στους υποψήφιους προέδρους της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, ένας από τους οποίους θα διαδεχθεί τον Ζοζέ Μανουέλ Μπαρόζο όταν λήξει η θητεία του το φθινόπωρο του 2014.

Aπό τις 12 Δεκεμβρίου το εορταστικό ωράριο


Από την Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου ξεκινά το εορταστικό ωράριο στα καταστήματα της Αττικής, όπως ανακοίνωσε η Ομοσπονδία Εμπορικών Συλλόγων Αττικής, Όμορων Νομών και Νήσων, κατόπιν συνεννόησης με τους εμπορικούς συλλόγους. Ειδικότερα, το εορταστικό ωράριο θα εφαρμοστεί ως εξής:

"Η Αριστερά μπορεί να χτίσει μια καλύτερη Ευρώπη"


«Η Αριστερά μπορεί να ενωθεί για να χτίσει μια καλύτερη Ευρώπη», διαμηνύει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και υποψήφιος για την προεδρία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής με το κόμμα της Ευρωπαϊκής Αριστεράς, Αλέξης Τσίπρας, σε άρθρο στη βρετανική εφημερίδα «Guardian».

Δωρεάν ρεύμα σε φτωχά νοικοκυριά για την αντιμετώπιση της αιθαλομίχλης


Δωρεάν ηλεκτρικό ρεύμα για τις ευπαθείς ομάδες καταναλωτών που έχουν ενταχθεί στο Κοινωνικό Οικιακό Τιμολόγιο (Κ.Ο.Τ), όταν παρατηρείται αύξηση της ατμοσφαιρική ρύπανσης (εμφάνιση αιθαλομίχλης), ζητεί με επιστολή του προς τη Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας (ΡΑΕ), ο υπουργός Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, Γιάννης Μανιάτης.

Λύση στο πρόβλημα των σχολικών φυλάκων



Προς επίλυση φαίνεται να οδεύει το πρόβλημα των σχολικών φυλάκων, οι οποίοι χθές είχαν συνάντηση με τον υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...