Δευτέρα 24 Μαρτίου 2014

Το Boeing έπεσε στον Ινδικό Ωκεανό

                                 
Με αποστολή sms, η Malaysia Airlines ενημέρωσε τους συγγενείς των αγνοούμενων του μοιραίου Boeing 777 ότι οι άνθρωποί τους χάθηκαν και ότι το αεροσκάφος
κατέπεσε στον νότιο Ινδικό Ωκεανό, περίπου 2.000 δυτικά του Περθ της Αυστραλίας.

«Με μεγάλη μου λύπη πρέπει να σας ενημερώσω ότι σύμφωνα με τα νέα στοιχεία η πτήση MH370 κατέπεσε στο νότιο Ινδικό Ωκεανό», δήλωσε ο πρωθυπουργός της Μαλαισίας Ναζίμπ Ραζάκ, επιβεβαιώνοντας το χειρότερο σενάριο γα την τύχη των 239 επιβαινόντων της πτήσης MH370 των Malaysia Airlines.

«H Malaysia Airlines ανακοινώνει με λύπη ότι πρέπει να υποθέσουμε πέραν πάσης αμφιβολίας ότι η πτήση MH370 χάθηκε και ότι δεν υπάρχουν επιζώντες μεταξύ των επιβαινόντων. Οπως θα ακούσετε από τον πρωθυπουργό της Μαλαισίας, πρέπει να αποδεχθούμε τις ενδείξεις που δείχνουν ότι το αεροσκάφος κατέπεσε στο νότιο Ινδικό Ωκεανό», αναφέρεται στο μήνυμα που εστάλη στους συγγενείς των 239 ανθρώπων που επέβαιναν στο μοιραίο Boeing 777.

Σύμφωνα με τα νέα στοιχεία που προέκυψαν, η πτήση MH370 πέταξε κατά μήκος του νότιου αεροδιαδρόμου που είχε πιθανολογηθεί από τους αναλυτές και η τελευταία καταγεγραμμένη θέση του ήταν στη μέση του Ινδικού Ωκεανού, δυτικά του Περθ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...