Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2014

1ο "Greek Deluxe Travel Roadshow" σε Ντουμπάι και Καζακστάν

alt

Η καρδιά του ελληνικού τουρισμού θα χτυπήσει ακόμη πιο δυνατά στις 12 Μαρτίου στο Ντουμπάι και στις 2 Απριλίου στο Almaty του Καζακστάν,
όπου σε δύο εκδηλώσεις με σημαντικό οικονομικό περιεχόμενο, η Ελλάδα ευελπιστεί να διαφημίσει τα τουριστικά της πλεονεκτήματα που απευθύνονται σε ανθρώπους με ισχυρή οικονομική επιφάνεια

Ετσι λοιπόν, στο 1ο "Greek Deluxe Travel Roadshow" που θα διοργανωθεί τις συγκεκριμένες ημερομηνίες, η ελληνική πλευρά θα επιδιώξει να προσελκύσει ένα ικανοποιητικό κομμάτι της τουριστικής πίτας, αφού οι αγορές του Καζακστάν και των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων είναι σε θέση να επιφέρουν σημαντικά και απτά αποτελέσματα.

Η ιδιαίτερη σημασία που αποδίδεται στο συγκεκριμένο εγχείρημα, αποδεικνύεται και από τη συμμετοχή τουλάχιστον τεσσάρων Περιφερειών της χώρας και δεκάδων ελληνικών ξενοδοχειακών επιχειρήσεων.

Οι σημαντικότεροι τουριστικοί πράκτορες του Ντουμπάι έχουν ήδη λάβει τις σχετικές προσκλήσεις από την Emirates Holidays σε συνεργασία με την Emirates Airlines.
Επίσης, σε ό,τι αφορά στο Almaty του Καζακστάν, το "Greek Deluxe Travel" θα αναλάβει την προώθηση ελληνικών προορισμών που έχουν επιλεγεί ως πολυτελείς, στις τοπικές τουριστικές επιχειρήσεις εξερχομένου τουρισμού και στα Μέσα Ενημέρωσης. 

Παραλλήλως, οι ελληνικές εταιρείες τουριστικού ενδιαφέροντος που θα συμμετάσχουν, θα πάρουν μέρος αε "business to business" επαφές με τους κατά τόπους Tour Operators και τους ταξιδιωτικούς πράκτορες.

Σύμφωνα με εκτιμήσεις, για τις τουριστικές επιχειρήσεις που θα συμμετάσχουν, το roadshow αναμένεται να είναι εξαιρετικά αποτελεσματικό στον τομέα των συνεργασιών, γεγονός που αποτελεί και τη βασική τους επιδίωξη.

Αυτό σημαίνει προσέλκυση δηλαδή υψηλών εισοδημάτων, με προφανή στόχο την ενίσχυση του τουριστικού προϊόντος εκτεταμένων προδιαγραφών.

Σε κάθε περίπτωση, ο τουρισμός πολυτελείας στη σημερινή δύσκολη οικονομικά συγκυρία για τη χώρα μας, εκτιμάται ότι μπορεί να αποβεί ιδιαιτέρως επωφελής.
inthecity.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...