Τρίτη 5 Νοεμβρίου 2013

Βίντεο από τη δολοφονική επίθεση στο Νέο Ηράκλειο


Το βίντεο της επίθεσης, την ώρα που οι δύο εκτελεστές δολοφονούν τον 22χρονο Μάνο Καπελώνη και τον 27χρονο Γιώργο Φουντούλη και τραυματίζουν βαριά τον 29χρονο Αλέξανδρο Γέροντα ήλθε  στο φως της δημοσιότητας.
Η Αστυνομία, προσπαθώντας να μαζέψει στοιχεία, δημοσιοποιεί το βίντεο που τράβηξε το κλειστό κύκλωμα ασφαλείας των γραφείων της Χρυσής Αυγής.

Στο βίντεο φαίνονται οι δύο δράστες να περνούν με την κλεμμένη μοτοσικλέτα, να αποβιβάζονται από αυτή. Στη συνέχεια ο ένας εκτελεί με το Zastava και φεύγουν και οι δύο τρέχοντας. Είναι ευνόητο πως πρόσωπα δεν φαίνονται.

Στην ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. αναφέρεται:

Στο πλαίσιο της προανάκρισης που διενεργεί η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία (Δ.Α.Ε.Ε.Β), δίνεται στη δημοσιότητα βιντεοληπτικό υλικό από την ένοπλη επίθεση την 19.05 ώρα περίπου της 01.11.2013, στο Νέο Ηράκλειο Αττικής, που είχε ως αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό δύο ημεδαπών και το σοβαρό τραυματισμό τρίτου.
Παρακαλούνται όσοι πολίτες γνωρίζουν οτιδήποτε σχετικό με το περιεχόμενο του βιντεοληπτικού υλικού και τους δύο δράστες να επικοινωνήσουν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 1014 και 10414 ή στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) ctu@hellenicpolice.gr της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας.
Υπενθυμίζεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...