Παρασκευή 4 Απριλίου 2014

Παπανδρέου: Το ΠΑΣΟΚ πρέπει να βγει από την κυβέρνηση

alt


Νέα παρέμβαση με αφορμή τις τελευταίες πολιτικές εξελίξεις έκανε ο Γιώργος Παπανδρέου στο περιθώριο των εργασιών του συνεδρίου "Ideas Lab 2014" που διοργάνωσε η δεξαμενή σκέψης CEPS.

«Η δήλωσή μου ισχύει», απάντησε ο Γιώργος Παπανδρέου σχετικά με την προτροπή του να αποχωρήσει το ΠΑΣΟΚ από την κυβέρνηση.
Όταν ρωτήθηκε αν μία ενδεχόμενη αποχώρηση του ΠΑΣΟΚ από την κυβέρνηση δεν θα οδηγήσει τον τόπο σε περιπέτειες, εννοώντας δηλαδή τις εκλογές, ο πρώην πρωθυπουργός είπε: «Οι εκλογικοί κύκλοι πάντα θα υπάρχουν και ο λαϊκισμός δεν πρόκειται να κερδίζει συνέχεια αν εμείς υποστηρίξουμε τις αρχές μας και μπορούμε να υπερασπιστούμε αυτό που είναι σωστό».
Ο κ. Παπανδρέου χαρακτήρισε το ζήτημα θέμα Δημοκρατίας, ωστόσο απέφυγε να αναφερθεί περισσότερο στο εσωτερικό πολιτικό σκηνικό.
Στη συνέχεια αναφερόμενος στη μελλοντική του εμπλοκή στο πολιτικό σκηνικό της χώρας, αυτό που αρκέστηκε να πει είναι ότι το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι να δει την Ελλάδα να πετυχαίνει και αυτός θα βοηθήσει.
Ο πρώην πρωθυπουργός βρέθηκε στις Βρυξέλλες, όπου μίλησε μαζί με τον πρώην πρωθυπουργό της Λετονίας, σε πάνελ, για τον ρόλο της Ευρώπης στην οικονομική κρίση.
inthecity.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...