Σάββατο 22 Μαρτίου 2014

Αντώνης Σαμαράς: "Ως Έλληνες γυρίζουμε σελίδα"

                         

«Ως Έλληνες γυρίζουμε σελίδα. Ήταν ένα διήμερο που έκανε πολύ καλό στην εικόνα της χώρας μας στο εξωτερικό» τόνισε ο Αντώνης Σαμαράς,σε συνέντευξη τύπου από τις Βρυξέλλες.

«Αποδεικνύεται ότι η Ευρώπη πρέπει να αναπτύξει τις δικές της πηγές ενέργειας» υπογράμμισε με αφορμή την κρίση στην Ουκρανία. Η Ελλάδα γίνεται ένας από τους  πρωταγωνιστές στο να κλείσει την πληγή της ενεργειακής ανασφάλειας στην Ευρώπη, υπογράμμισε ο πρωθυπουργός με αφορμή την κρίση στην Ουκρανία και τις προοπτικές αναβάθμισης του ενεργειακού ρόλου της χώρας.

Ο κ. Σαμαράς εκτίμησε ότι οι εξελίξεις στην Ουκρανία δεν θα επηρεάσουν το τουριστικό ρεύμα από τη Ρωσία προς την Ελλάδα ούτε το ενδιαφέρον που έχει εκδηλωθεί από τη Μόσχα για επενδύσεις στη χώρα μας.

Με αφορμή ερώτηση για τις ενστάσεις κυβερνητικών βουλευτών σχετικά με τη διάταξη για το γάλα αλλά και την αντιπαράθεση μεταξύ των κυβερνητικών εταίρων στη βουλή ο πρωθυπουργός  
ανέφερε ότι είναι άδικο και στενάχωρο για τον κόσμο την ώρα που η Ελλάδα ανοίγει τα φτερά της να υπάρχουν τέτοιες παραφωνίες.

Να ξέρετε ότι προχωράμε και όλα θα γίνουν κανονικά όπως πρέπει, ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Σαμαράς.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...