Τρίτη 11 Φεβρουαρίου 2014

Θέρετρο για κροίσους ο Αστέρας Βουλιαγμένης


«Έκλεισε» και τυπικά η πώληση του Αστέρα Βουλιαγμένης, καθώς την Δευτέρα, το διοικητικό συμβούλιο της Εθνικής Τράπεζας κατά τη...

συνεδρίασή του, ανακήρυξε, μετά και την παροχή έγγραφης συναίνεσης του ΤΧΣ, ως προτιμώμενο επενδυτή για την πώληση της «Αστήρ Παλλάς Βουλιαγμένης Α.Ξ.Ε.», την Jermyn Street Real Estate Fund IV LP.

Η Jermyn Street Real Estate Fund είχε υποβάλει την υψηλότερη προσφορά ύψους 400 εκατ. ευρώ. Η προσφορά αυτή αφορούσε το 90% των μετοχών της «Αστήρ Παλλάς Βουλιαγμένης Α.Ξ.Ε.», όπως οι μετοχές αυτές θα διαμορφωθούν μετά την ολοκλήρωση της συναλλαγής.

Τα σχέδια του fund περιλαμβάνουν την ήπια ανάπτυξη της έκτασης, με την υλοποίηση έως 10 πολυτελών βιλών για κροίσους, όπως και η μετατροπή των υφιστάμενων ξενοδοχείων σε επτά αστέρων θέρετρα που σπανίζουν διεθνώς και είναι ανύπαρκτα από την ελληνική αγορά. 

Ταυτόχρονα, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο επενδυτής για την ανάπλαση της έκτασης θα δαπανήσει ένα σημαντικό ποσό που υπολογίζεται ότι θα ξεπεράσει τα 300 - 350 εκατ. ευρώ. Η «μεταμόρφωση» της χερσονήσου της Βουλιαγμένης εκτιμάται ότι θα δημιουργήσει ένα πολυτελές resort που θα αποτελεί διεθνή πόλο έλξης. 
sofokleousin.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...