Πέμπτη 23 Ιανουαρίου 2014

"Οι ελπίδες για τον Μίκαελ Σουμάχερ λιγοστεύουν"...


Πολύ λίγες είναι πλέον οι ελπίδες για τον Μίκαελ Σουμάχερ, ακόμα και για να συνέλθει από το κώμα!

Σύμφωνα με τις δηλώσεις του καθηγητή Νευρολογίας στο Πανεπιστήμιο του Μπορντό, Ζαν Μαρκ Οργκογκόζο, δυστυχώς τα περιθώρια είναι εξαιρετικά ελάχιστα. «Κάθε ημέρα, κάθε εβδομάδα που βρίσκεται σε κώμα, οι πιθανότητες για βελτίωση της κατάστασής του μειώνονται», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Σύμφωνα με την Daily Mail, το χτύπημα που έχει φέρει τον Σουμάχερ σε αυτήν την κατάσταση, ονομάζεται "σύνδρομο Αpallic" και πως οι πιθανότητες να ξεπεραστεί αυτό είναι πολύ μικρότερες από 50%.

Η ιστοσελίδα format.at αναφέρει χαρακτηριστικά: «Μετά από τρεις εβδομάδες από το τραγικό ατύχημα στο σκι του επτάκις πρωταθλητή της Φόρμουλα 1, Μίκαελ Σουμάχερ, οι ελπίδες για μια πλήρη αποκατάσταση λιγοστεύουν».

Με τη σειρά της, η οικογένεια του σπουδαίου πιλότου, συνεχίζει να ελπίζει και ευχαρίστησε όσους βρίσκονται στο πλευρό του, με τα εξής λόγια: «Ολοι το ξέρουμε: Είναι ένας μαχητής και δεν θα παραιτηθεί. Είμαστε βαθιά συγκινημένοι από το πλήθος των θερμών ευχών για τον Μίκαελ από όλον τον κόσμο. Αυτό μας δίνει δύναμη. Σας ευχαριστούμε πολύ»...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...