Παρασκευή 24 Ιανουαρίου 2014

101 ιδέες για το κέντρο της Αθήνας


Το Reactivate Athens/ 101 ideas είναι ένα πρόγραμμα έρευνας και αρχιτεκτονικού σχεδιασμού.

Στόχος του έργου είναι να παραχθούν 101 ιδέες για το κέντρο της Αθήνας ενεργοποιώντας τους αδρανείς του πόρους για την κάλυψη των αναγκών των κατοίκων του και τη συνολική αναζωογόνησή του με θεμέλιο την κοινωνική αλληλεγγύη και την ενεργό συμμετοχή των κατοίκων.

Το εργαστήρι του RA LAB αποτελεί επίκεντρο δράσεων και συλλογής ιδεών από τους κατοίκους και τους χρήστες του κέντρου και ιδιαίτερα από εκείνους που δεν έχουν συνήθως την ευκαιρία να εκφράσουν τις απόψεις τους.

Το "9 σκέψεις + 1 ιδέα για την Αθήνα" αποτελεί για τους πολίτες της Αθήνας αλλά και για την ομάδα του Reactivate Athens LAB ένα εργαλείο έκφρασης και καταγραφής ιδεών με στόχο τη συνδιαμόρφωση της Αθήνας του μέλλοντος.

Η Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών συμμετέχει στο ερευνητικό πρόγραμμα Reactivate Athens http://campaigns.sgt.gr/t/j-l-ildlihl-yujiuuhjr-a/ του Ιδρύματος Ωνάση και μας προτρέπει να συμπληρώσουμε το ερωτηματολόγιο που ακολουθεί, δίνοντας τη δική μας πρόταση για την αναζωογόνηση του κέντρου της Αθήνας.

Διαμορφώνουμε κι εμείς την Αθήνα του μέλλοντος και καταθέτουμε άμεσα τη δική μας ιδέα.  Πατήστε το παρακάτω link για να συμπληρώσετε το ερωτηματολόγιο.
http://www.reactivate-athens.com/your-ideas-gr/*<http://campaigns.sgt.gr...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...