Πέμπτη 10 Οκτωβρίου 2013

Καμίνης: Η παιδική χαρά του Αγ. Παντελεήμονα θα λειτουργήσει ξανά


Και επίσημα προανήγγειλε την επαναλειτουργία της παιδικής χαράς του Αγίου Παντελεήμονα ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης.
 «Η παιδική χαρά του Αγίου Παντελεήμονα θα λειτουργήσει ξανά, το ταχύτερο δυνατό, με γνώμονα τη βιωσιμότητα μιας τέτοιας παρέμβασης και συνδυαστικά με τις προτάσεις των κατοίκων, των φορέων και της Εκκλησίας. Αποτελεί απαρέγκλιτη προτεραιότητα της δημοτικής αρχής. Δεν λειτουργούμε κάτω από την πίεση κανενός», είπε χαρακτηριστικά μιλώντας στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Αθήνας ο κ. Καμίνης.

Και πρόσθεσε:

«Η παρέμβαση που σχεδιάζουμε δεν αφορά μόνο την Παιδική Χαρά ή την πλατεία του Αγίου Παντελεήμονα αλλά συνολικά την περιοχή. Ξεκινήσαμε το διάλογο εγκαίρως και χωρίς την πίεση της επικαιρότητας και της συγκυρίας, που σήμερα, κάποιους όψιμα, ευαισθητοποιεί. Αξιοποιούμε τη μελέτη του υπουργείου Περιβάλλοντος, που έχει ήδη εγκριθεί από το Δημοτικό Συμβούλιο, και προχωράμε σε ευρείες παρεμβάσεις στην πλατεία του Αγίου Παντελεήμονα, αποδίδοντας το χώρο ελεύθερο στους πολίτες, μεγάλους και μικρούς, χωρίς καμία διάκριση», κατέληξε.
aftodioikisi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...