Σάββατο 2 Νοεμβρίου 2013

Δωρεάν διανομή τροφίμων σε 800.000 δικαιούχους





Ξεκίνησε χθες  από το «Χαμόγελο του Παιδιού», το πρόγραμμα δωρεάν διανομής τροφίμων για το 2013 από το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, συνολικού προϋπολογισμού 25 εκατ. ευρώ.

Σύσκεψη για το Πάρκο «Αντώνης Τρίτσης»


Σύσκεψη για το Πάρκο «Αντώνης Τρίτσης» πραγματοποιήθηκε στο Υπουργείο Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής υπό τον Υπουργό Γιάννη Μανιάτη.

Focus: «Tρόμος στην Αθήνα»


Ρεπορτάζ για τη δολοφονική επίθεση μπροστά από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής στο Νέο Ηράκλειο φιλοξενούν τα γερμανικά μέσα ενημέρωσης.

Tα σενάρια που επεξεργάζεται η Αντιτρομοκρατική


Όλα τα πιθανά σενάρια για την ταυτότητα των δραστών της εν ψυχρώ δολοφονίας των δύο χρυσαυγιτών στο Νέο Ηράκλειο το βράδυ της Παρασκευής, εξετάζει η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία, μετά και τη βαλλιστική έρευνα στο όπλο που χρησιμοποιήθηκε.

Ενιαίο μισθολόγιο με διαφορά 1320 ευρώ...


Ελέγχους-εξπρές σε 150 ΔΕΚΟ και λοιπούς φορείς του ευρύτερου δημόσιου τομέα πραγματοποιεί αυτή την περίοδο το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους προκειμένου να διαπιστώσει σε ποιους από αυτούς δεν έχει ακόμη τεθεί σε εφαρμογή το ενιαίο μισθολόγιο του Δημοσίου.

12 άκρως επικίνδυνα χημικά στην καθημερινότητα μας


Βρίσκονται σε αντικείμενα που χρησιμοποιούμε καθημερινά αλλά και σε τρόφιμα που καταναλώνουμε. Τη λίστα έδωσε στη δημοσιότητα η Μη Κυβερνητική Οργάνωση Environmental Working Group και ο Σύνδεσμος Keep-A-Breast Foundation.

Έκλειψη ηλίου την Κυριακή, ορατή και από την Ελλάδα



Μετά το μεσημέρι της Κυριακής 3 Νοεμβρίου θα πραγματοποιηθεί μια έκλειψη Ηλίου, η οποία θα είναι ορατή ως μερική στην Αφρική, τη νότια Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή και περιοχές της Αμερικής. Στην Ελλάδα η έκλειψη θα είναι ορατή ως μικρή κάλυψη του ηλιακού δίσκου από τη Σελήνη.

Πρόσληψη 244 ταχυδρόμων στα ΕΛΤΑ


Σε πρόσληψη 244 διανομέων κατηγορίας Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης θα προχωρήσουν τα ΕΛΤΑ.

Πρόστιμα 800.000 ευρώ σε δημάρχους και συνδυασμούς



 Πρόστιμα που ανέρχονται σε 800.000 ευρώ επέβαλε η Επιτροπή Ελέγχου Δαπανών και Εκλογικών Παραβάσεων σε 87 παρατάξεις των Δημοτικών και Περιφερειακών Εκλογών της Περιφέρειας Αττικής το 2010.

Αιτήσεις για το «Κοινωνικό Παντοπωλείο» στον Δήμο Αθηναίων


Το Κέντρο Υποδοχής και Αλληλεγγύης του Δήμου Αθηναίων ανακοινώνει ότι η υποβολή των αιτήσεων για το πρόγραμμα του «Κοινωνικού Παντοπωλείου» θα γίνεται έως και τις 14 Νοεμβρίου 2013 καθημερινά κατά τις ώρες 9.30 – 13.00, εκτός Παρασκευής.

«Ανακαλύπτοντας τον Εθνικό Κήπο»


O δήμος Αθηναίων και ο Οργανισμός Πολιτισμού και Ανάπτυξης ΝΕΟΝ ανακοίνωσαν το πρόγραμμα «Ανακαλύπτοντας τον Εθνικό Κήπο», το οποίο περιλαμβάνει κηποτεχνική ανάπλαση σε οκτώ σημεία του Κήπου και πρόγραμμα εκθέσεων σύγχρονης τέχνης επί δύο μήνες ανά διετία.

Εν ψυχρώ εκτέλεση 2 μελών της Χρυσής Αυγής στο Ν. Ηράκλειο


Αποκλεισμένη είναι αυτή την ώρα η περιοχή έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής στο Νέο Ηράκλειο, όπου σημειώθηκε το απόγευμα η ένοπλη επίθεση με δύο νεκρούς και έναν σοβαρά τραυματισμένο που νοσηλεύεται στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Αθήνας «Γ. Γεννηματάς».
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...